Skocz do zawartości

Santoryn.pl - precel tematyczny

victoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od dłuższego czasu czytam to rewelacyjne forum i postanowiłem zadebiutować pierwszym postem... reklamowym :/

Nie wiedziałem jaki użytek zrobić z domeny, którą chcę dla siebie zachować więc postanowiłem postawić pierwszego precelka.

Przyjmuję artykuły na tematy związane z turystyką, podróżami, agroturystyką, noclegami, sportem, rekreacją itp

Santoryn.pl

skoro czytasz dlugo forum to powinienes wiedziec, ze nie daje sie ledwo zaindeksowanych precli bo sie wyszscy zla

dodatkowo to Twoj pierwszy post wiec umieszczanie tam tektow to pewnie dla wiekszosci bedzie totolotek

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• 4 tygodnie później...

Prawda jest taka, że jeżeli chcesz utrzymać lub zwiększyć PR to będziesz musiał sporo popracować ... 328 linków z 6 serwisów nie wystarczy w przyszłości ;) Co do presell'ka to fajnie wygląda i może się fajnie rozwinąć, zależy od tego co z nim dalej zrobisz ...

Ja bym na początek polecał dokładniej przetłumaczyć szablonik ... bo "By" i "In" już na głównej mi się rzuciło w oczy B) W moim odczuciu serwis powinien być dopracowany pod jeden język ... w tym wypadku polski :(

Pozdrawiam B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności