Skocz do zawartości

Pytanie nietypowe

Sanchez Spinoza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i odrazu powiem na wstępie że mam nie typowe pytanie. A mianowicie mam swój darmowy katalog

adres: www.darmowykatalog.gaa.pl i nie wiem jak zachęcić gości żeby wpisywali się do katalogu i zamieszczali mój link.

Czemu prawie nikt nie zameszcza linków zwrotnych? przecież im wyżej mój katalog będzie w googlach tym bardziej reklamowane będą strony gości. Dobrze rozumuje czy źle?

A więc wejdźcie na www.darmowykatalog.gaa.pl i oceńcie czy warto zamieścić link zwrotny czy nie.

Pozdrawiam.

Mas

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

Te katalogi służą prawie wyłącznie do zdobycia linku.

Co masz na myśli mówiąc wyłącznie do zdobycia linku? tzn. tylko poto żeby podnieść swój Page rank?

Czy niema ludzi którzy poprostu wchodzą do katalogu żeby sobie np. znaleść strony o...o czym kolwiek. ?

zgadza sie takich katalogow jak twoja sa tysiace a moze jak wezmiemy je wszystkie do kupy to niewiem czy z 1% osob szuka w nich google onet itp. sluza do tego.

A pozatym jak juz wspomnialem wiele jest katalogow i jakby kazdy kto sie wpisuje do jakiegos umieszczal link zwrotny to by mial tego no dosc duzo ze tak powiem a z tego co wiem linki wychodzace przyczynaja sie do oslabiania strony.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

W takim razie dlaczego powstają ciągle coraz to nowsze i sprawniejsze katalogi? onet ma przecież jedną z najgorszych baz [tak czytałem gdzieś o ich wyszukiwarce] a ma sporą oglądalność.

W każdym razie wg. was katalogi są potrzebne czy jest ich już tak dużo że można sie obejść bez nich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności