Skocz do zawartości

Darmowe domeny? darmowy hosting

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

skoro tak to gdzie najkorzystniej zakupic takie domeny?

i jeszcze takie cos jest

domena:

.pl IDN(dowiedzialem sie mniej wiecej ocb)

przykladowe ceny rejestracja/przedluzenie

9.90 PLN

19.00 PLN

czy oprocz regionalnych sa jeszcze jakies warte rozwazenia, widze np:

.miasto.pl 10PLN Netto

(12.20PLN Brutto) 18PLN Netto

(21.96PLN Brutto) 0PLN

na ovh

wiecie moze jakie sa limity na te promocyjne domeny z ovh?

bo na home.pl sa np. promocje ale raz ze jest limit a 2obowiazkowe przedluzenie u nich po cenie dosc wysokiej.

Zaplecze to jest każda strona internetowa.

Nie jest powiedziane nigdzie, że to 15 podstron na darmowym szablonie czy kopia dmoza.

Nie ma również powiedziane co na takiej domenie może stać.

Gdyby najlepsze były .ru to by kupowali ru.

Najtańsze są regionalne więc po co przepłacać? Kupujemy miasto.pl

O masternecie poczytasz dużo na forum.

Zaufana firma, polecam.

Jak szukasz dobrego hostingu to Netmark.pl i Webh.pl - dla mnie liderzy.

Nie mogę się z wami panowie zgodzić że hostingi FREE i domeny FREE są złe :) Kwestia i pytanie tylko do czego je wykorzystujemy bo jeśli mają być stosowane do podstawowego pozycjonowania to oczywiście to jest mega głupi pomysł (nie zawsze wyjątków jest masa jak np blooger).

Ja obecnie mam około 400 darmowych kont www z których linkuje sobie inne strony z zaplecza i efekty są jak dla mnie super.

Reasumując w tym biznesie wszystko się nada jednak trzeba umieć z tego korzystać i odpowiednio wykorzystać.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

A ode mnie propozycja żebyś po prostu zgadał się z jakimś kumplem i albo 50/50, albo poproś go żeby Cię przyjął do "swojego domku" (jeśli ma niewykorzystywany hosting) :)

Mam pytanko jeszcze do "zawodowców" :)

Jakie macie doświadczenia z darmowymi subdomenami (typu: domena.prv.pl), jeśli chodzi o linkowanie?

Powiedzmy domenka z 2002 roku, zachowana ciągłość i PR3 - jest sens z tym się bawić ?

Przed docelowym założeniem strony testowałem ją na kilku darmowych serwerach i domenach i pomijając reklamy, to często obsługa jest nie miła, na serwerze co kilka dni jakieś błędy i strona się nie wyświetla - jeśli ktoś czegoś szuka na poważnie to lepiej sobie darować.

Firma netmark to najtańsze co znalazłem, no firma webd chyba jest jeszcze tańsza, ale nie przeczytałem o niej pozytywnych opinie. W netmark jak na razie ok nie mam problemów i co mnie bardzo cieszy bardzo miła obsługa, pomagają szybko odpowiadają na wiadomości na prawdę byłem zdziwiony jak za tą kasę.

Domena .pl 14zł a odnowienie 48zł. Taniej odnowienia nie widziałem.

W moim podpisie jest adres na stronę firmy netmark.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności