Skocz do zawartości

lekarstwo na niestabilny serwer czy i jak przenieść stronę

elbit

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym jednak kombinował z domeną pl. Jeżeli chce się robić coś na polskim ryku, to taka domena jest najbardziej wartościowa, ceniona, budzi zaufanie. Wiele osób, mniej "obcykanych" w necie po zapamiętaniu samej nazwy odruchowo piszą pl na końcu adresu, biz czy info nic im nie mówi. Dlatego też szukaj alternatyw na pl, przynajmniej takie jest moje zdanie.

78801[/snapback]

Rozumię że Kolega radziłby wybrać domena.az.pl niż domena.info ?? nazwa domeny jest już zajęta a zależy mi na nazwie. Nie wiem czy nie potrafie korzystać z wyszukiwarki na tym forum czy nie działa ona prawidłowo nie mogłem jednak znaleźć interesującego mnie tematu. za podpowiedzi bardzo dziękuję.

elektroinstalacje, pomiary, sklep elektryczny https://elbit.jaroslaw.info/

Nie, nie użyłbym raczej az.pl na stronę firmową. Jak to potem wygląda np. na wizytówkach? W Polsce musi to być domena pl, jeżeli nie, to może regionalna - twojanazwa.miasto.pl. Jednak ja bym szukal alternatywy w pl, np. e-nazwa.pl itd. trzeba tylko pokombinować.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Dziękuję za przeniesienie tematu do odpowiedniej kategorii każdy lubi porządek, obiecuję wraz z nabywaniem doświadczenia na forum do niezaśmiecania go i zadawania konkretnych pytań w działach dla nich przeznaczonych.

pozdrawiam

elektroinstalacje, pomiary, sklep elektryczny https://elbit.jaroslaw.info/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności