Skocz do zawartości

Google komunikator ?

Vek-tor

Rekomendowane odpowiedzi

Z wypowiedzi kierownictwa Google wynika, że w środę światło dzienne ujrzy nowe "narzędzie do komunikacji". Informacja o premierze pojawiła się we wczorajszym artykule w The New York Times, w którym autor rozważa na co Google ma zamiar wydać zdobyte ze sprzedaży aukcji 4 miliardy dolarów. Forma i przeznaczenie nowego narzędzia Google nadal owiana jest tajemnicą, choć spekulacje oscylują wokół dwóch możliwości.

Od pewnego czasu krążą po sieci plotki, że Google pracuje nad swoim komunikatorem. Podobno ma on wykorzystywać protokół Jabbera.

Czyżby konkrencja wśród rodzimych GG i Tlenów ?

źródło: dziennik internautów

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Czyżby konkrencja wśród rodzimych GG i Tlenów ?

e tam, ludzie sa zbyt tępi aby uzywac cos innego.

Ale i tak każdy Internauta w Polsce ma swój numer ;>

ta, ale ile GG traci z powodu uzywania innych klientow bez ich reklam? :) ja na windzie uzywam konekta - jak dla mnie najlepszy.

ta, ale ile GG traci z powodu uzywania innych klientow bez ich reklam?

Ja się przyzwyczaiłem do wywalania ich reklam. Jak miałem jeszcze sprzęt klasy AMD-K6 400Mhz i 64Mb ramu, przy otwarciu 3 okien GG z ruchomymi reklamami zamulał system :) Dlatego trzeba było je wywalić i koniec.

Teraz poprostu mnie denerwują, nie lubię, jak mi coś miga przed oczami. A że GG traci? Mnie ich nie szkoda, bo ja kiedyś sporo traciłem przez GG. Miałem swojego czata, coraz mniej osób, coraz mniej osób, a gdy padło GG na godzinkę to był pełen pokój :)

Teraz GG można trochę porównać do telefonu komórkowego - można bez niego żyć, ale wszyscy mają, więc powinno się też mieć, żeby nie wypaść z obiegu.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Ale i tak każdy Internauta w Polsce ma swój numer ;>

każdy ma po to żeby kontaktować się ze znajomymi bo 3/4 z nich ma tylko gg więc musi mieć numer itd.. :lol:

Sie zobaczy - jak wyjdzie potestuje jak mi się spodoba może się przesiąde ;]

Systemy Wymiany Linków - Zdobądź więcej linków przy pomocy systemów automatycznej wymiany linków!

każdy ma po to żeby kontaktować się ze znajomymi bo 3/4 z nich ma tylko gg więc musi mieć numer itd..

I o to chodzi... Gdybym mógł, to bym wypiepszył Windowsa daleko, do Zasiedmiogórogrodu :lol: , ale ... gdy przygotuje się stronę pod Linuxem i zobaczy się ją potem pod IE, to poprostu się wszystkiego odechciewa...

Kadu lubię :)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Chyba w żadnym innym kraju nie ma takiego zjawiska jak GG u nas. Weźcie pod uwagę, że uniwersalne komunikatory (niekoniecznie polskie) potrafią korzystać z protokołu GG - więc jest jednak silny mimo wszystko. A ja tymczasem wśród znajomych klikaczy promuję hapi.pl - płynne przejście na jabba :(. Zobaczymy co wyduma G, byćmoże moje wysiłki będą zbędne i G swoją marką spopularyzuje otwarte komunikowanie się - a może zapoda kolejny zamknięty protokół wprowadzający Googlowy monopol na kolejnym polu.

Ja zassalem dzis.

https://desktop.google.com/download/googlet...etalk-setup.exe

No coz bedzie maly kombajn. Jeszcze nikt nie chcial ze mna porozmawiac bo nikogo na liscie. Ale podoba mi sie opcja powiadamiania o nowych mailach na gmail (Gmail Notifier) i poki co chocby dlatego moge trzymac ten komunikator.

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności