Skocz do zawartości

Mapa witryny

borysek2839

Rekomendowane odpowiedzi

Wymyśliłem cos takiego:Zrobiłem mape witryny (z mojej wiedzy robot skacze z linka na link)a wiec pomyślałem czego nie wstawić wszystkich linków wewnętrznych na główną strone i wstawiłem wszystkie linki w prostą komende "<marquee>" i tak linki nie zajmują mi miejsca jest to tylko mały paseczek ltóry się przewija

Jak myślicie czy to coś da google załapie ?

A i 2 pytania czy jak coś takiego wstawiłbym na wszystkie podstrony czy by mogło to jakoś zaszkodzic mojej witrynie bo czytałem głównie tutaj że linki wewnętrzne nie mogą zaszkodzić ?

Ijak to jest z linkami wewnetrzynymi czy jest jakaś regóła jak w zewnątrznych a do b z a do a itd.

zobacz gdzie te linki z marguee są podpięte file:///C:/Documents%20and%20Settings/Borys/Moje%20dokumenty/Moje%20witryny/gry/dema/Armed&Dangerous/Armed&Dangerous.htm.

W ten sposób to one nawet nie działaja eeeh :cry:

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

@borysek ilosc linkow wewnetrzych nigdy ci nie zaszkodzi.

A jezeli chodzi o tag nmarquee, to nie nalezy on do zadnej specyfikacji HTML. Ja nie wiem czy google bierze pod uwage takie tagi ktore nie wchodza w zakres standardu.

Ale najlepsze jest to ze te twoje linki kieruja googlebota na twoj twardy dysk :(

Sprawdz sobie swoja strone z innego komputera.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności