Skocz do zawartości

pozycjonowanie nowej strony

purkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Mam kilka stron regionalnych o tej samet tematyce, dajmy na to superkrakow.pl superlodz.pl superwarszawa.pl

i na kazdej z tych stron sa linki do pozostalych.

Kupilem kilka mocnych linkow do jednego z tch serwisow i zniknal mi z wyszukiwarki - byl juz w pierszej 10 a teraz wypadl poza pierwsza 200.

Radzilem sie i niektorzy mowili ze to ban, filtr i ze usuneliby linki do pozostalych miast bo to szkodzi.

Moje pytanie:

Czy linki do innych miast sa w tym wypadku szkodliwe? przeciez informuja kogos kto wszedl z krakowa na warszawa zeby przeszedl do odpowiedniego miasta

Jak pozycjowanowac nowa domene? Nietkorzy radzili mi ze kupowanie linkow to zly pomysl

To jak pozycjowanowac oprocz: kdodawania do katalogow, optymalizaowac strone ?

Sprawdź sobie czy twoja strona która wypadał jest w indeksie Google. Wtedy wykluczysz ban.

A jak dawno temu wypadła dana strona?

Ile takich mocnych linków dodałeś do niej i czy w jakiś odstępach czasy? Czy są to jakieś tematyczne portale?

Jeżeli sytuacja się utrzymuje dłużej niż tydzień, dwa to jakieś podstawy do filtra myślę że są. Ale zawirowania w Google były zawsze. Więc poczekaj trochę.

WEBTEC Agencja Interaktywna
Chętnych zapraszam do zapoznania się z ofertą naszej agencji na stronie: https://www.webtec.pl

Sprawdź sobie czy twoja strona która wypadał jest w indeksie Google. Wtedy wykluczysz ban.

A jak dawno temu wypadła dana strona?

Ile takich mocnych linków dodałeś do niej i czy w jakiś odstępach czasy? Czy są to jakieś tematyczne portale?

Jeżeli sytuacja się utrzymuje dłużej niż tydzień, dwa to jakieś podstawy do filtra myślę że są. Ale zawirowania w Google były zawsze. Więc poczekaj trochę.

Ponad tydzien temu wypadla, dodalem 4 mocne linki w ciagu jednego dnia, na portalach nie koniecznie zwiazanych z tematyka portalu dla ktorego wykupilem te linki

Hej

Mam kilka stron regionalnych o tej samet tematyce, dajmy na to superkrakow.pl superlodz.pl superwarszawa.pl

i na kazdej z tych stron sa linki do pozostalych.

Kupilem kilka mocnych linkow do jednego z tch serwisow i zniknal mi z wyszukiwarki - byl juz w pierszej 10 a teraz wypadl poza pierwsza 200.

Radzilem sie i niektorzy mowili ze to ban, filtr i ze usuneliby linki do pozostalych miast bo to szkodzi.

Moje pytanie:

Czy linki do innych miast sa w tym wypadku szkodliwe? przeciez informuja kogos kto wszedl z krakowa na warszawa zeby przeszedl do odpowiedniego miasta

Jak pozycjowanowac nowa domene? Nietkorzy radzili mi ze kupowanie linkow to zly pomysl

To jak pozycjowanowac oprocz: kdodawania do katalogow, optymalizaowac strone ?

Podaj najlepiej adres strony, wtedy coś będzie łatwiej powiedzieć. Zacznij na pewno od pożądnej optymalizacji. Wypadł za pierwszą 200 ? - to znaczy, że sprawdziłeś w pierwszej dwusetce, nie było i już dalej nie sprawdzałeś, czy zobaczyłeś, że jest na np. 256 ? jeśli ta druga opcja, to już sobie odpowiedziałeś, ze to nie ban (jeśli natomiast to 1. opcja, to sprawdź site: i będziesz wiedział czy ban).

ps. sorki, właśnie odpisałeś odp jak pisałem posta. W takim razie cierpliwośc pozostaje na razie. A jakie masz linki wychodzące na stronie ?

Wewnątrz zaplecza, unikaj linkowania A->B i B->A, oczywiście linkowanie pomiędzy stronami zapleczowymi jest jak najbardziej ok.

Jak pozycjonować nową domenę ?

- Ostrożnie.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności