Skocz do zawartości

Prześcignięcie strony w wynikach wyszukiwania

Aneusz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jeszcze jej nie ma w trakcie,chodzi mi o jakiś link do opisu wypozycjonowania dwufrazowej nie popularnej frazy.Bo tyle co mi wiadomo wypozycjonowanie popularnego słowa jest trudne i czasochłonne ale już mało popularnego lub dwufrazowego jest dużo łatwiejsze i można to szybko zrobić.

Oto strony:

przyszły serwis domena z odzysku firmy która splajtowała atenatravel.pl z Krakowa

Chce prześcignąć strone atena-travel.pl

Pozdrawiam

Z tego co widzę, nie powinieneś mieć żadnych problemów :) - atena-travel.pl ma w yahoo 2 linki...

Także zacznij od działu dla początkujących -> czytaj wszystko co się da :)

(każde pozycjonowanie wygląda raczej tak samo, niezależnie czy jest to trudna fraza, czy też nie -> zdobywasz linki do witryny...)

Spółki | Prawo | Sąd

Mówisz łatwo to są jej dane :

Pr3 Google index 125 a yahoo 1700 Link 0 yahoo LD 26 w bingu jest index 80 Powstała 06.2007 brak google cahe data i rankingu aleksa

a moja:(

PR 0 google index 0 , w yahoo index 350 Link 15 i yahoo LD 16 w bingu 1 cache data nigdy notowany w alexa powstala 12.2003 r.

Tak sie przedstawia

Rozumiem że jak najwięcej mam zdobywać Yahoo LD ? Które z tych wszystkich elementów co wypisałem jest najważniejszy?

Pozdrawiam

No to super chyba się pokusze

Mam tylko pytanie jak to jest że na nie których stronach z wyszukiwania LD strony nie mogę znaleść linku do tej strony?

I czy mając domeny już z jakimś dorobkiem mogę je wykorzystać do promowania jednej wybranej strony ,na czym to polega mam wstawiać linki do mojej strony na takowe www?

Pozdrawiam

Mam tylko pytanie jak to jest że na nie których stronach z wyszukiwania LD strony nie mogę znaleść linku do tej strony?

możliwe, że linki były z rotacyjnych swli, możliwe że link po prostu został usunięty.

I czy mając domeny już z jakimś dorobkiem mogę je wykorzystać do promowania jednej wybranej strony ,na czym to polega mam wstawiać linki do mojej strony na takowe www?

Możesz na takiej domenie postawić zaplecze i linkować do strony, możesz zrobić przekierowanie 301.

Poczytaj dział dla początkujących, znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania :)

Nie ma żadnych metatagów a do strony głównej prowadzi 50 linków.

Metatagi z opisem czy keywords wpływu na pozycję nie mają.

aż tak to bym tego pewny nie był, co pozycjoner inna szkoła a doświadczenie uczy wstaw wszystkie tagi - bo to nie zaszkodzi - daj dobry TITLE a w nim słowa na których Ci zależy - poczytaj o optymalizacji strony i sprawdź czy Twoja spełnia te wymagania i nie oczekuj, że na talerzu poda ktoś sposób jak ją pozycjonować - jeśli uważasz, że słaba fraza dla Ciebie wystarczy to zacznij od niej zapewne za jakiś czas dodasz trudniejsze słowa bo jak wiemy apetyt rośnie w miarę jedzenia. Nie ma co szukać specjalnego sposobu na pozycjonowanie tej strony, rób jak każdą inną po kolei dodawaj... dodawaj i tak aż się zmęczysz a za jakiś czas napiszesz nam, że nie ma lepszego od Ciebie.

Strona jaką podajesz nie działa - atenatravel.pl - więc nie wypowiadam się o czymś czego nie widać, masz w pięciu wyszukiwarkach 50 linków, jak nie dasz pod adesem zwykłej wizytówki wpadnie boot i skasuje Cię z indeksu.

Widziałem strony w top-10 które nie posiadały wypełnionego ani keywords ani description. Ja wstawiam jedno i drugie lecz kładę nacisk na umieszczanie słów kluczowych w title, description wypełniam bo nie raz gugiel potrafi pobrać go z treści body i nie jest to za ciekawy opis wolę jak sam to napiszę. Jedno jest pewne wypełnienie nie przynosi szkody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności