Skocz do zawartości

Nagły spadek fraz

freeup

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Miałem 5 fraz w top10 i było wszystko dobrze. Dziś patrzę tylko 1 najprostsza fraza została tylko w top10, reszta poleciała.

Jedna na następną stronę wyników, reszta na pozycje 100, lub 400. Co się mogło stać? Jak już osiągnąłem top10 to linków nie ruszałem żeby się utrzymało, stało się to nagle, bo 2 dni temu było wszystko OK. Co teraz powinien zrobić żeby mi to wszystko wróciło?

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Nie ruszałem nic od kilku tygodni. Dodam jeszcze że narzędziach dla webmasterów dodałem stronę i w

"Zapytania najczęściej powodujące wyszukanie" są frazy i pokazuje ich pozycje które powinny być, a w Google.pl jest inaczej...

Domena stara bo od 2005 w roku w web-archive, może to jakaś 'czkawka' Google?

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Dwa napisane przez Ciebie zdania wyczerpują wątek ...

01.

Dziś patrzę ...
... jak to mówiono w starożytności "Nie od razu Google zaindeksowało" :) ... żeby wyciągnąć sensowne wnioski potrzeba czasu i upewnienia się w sytuacji.

02.

Nie ruszałem nic od kilku tygodni.
... więc obniżenia pozycji wydaje się być całkiem możliwe :D

Pozdrawiam :)

01.
Dziś patrzę ...
... jak to mówiono w starożytności "Nie od razu Google zaindeksowało" :D ... żeby wyciągnąć sensowne wnioski potrzeba czasu i upewnienia się w sytuacji.

Dziś znowu patrzę :) Tak miało być, pierwszy raz zobaczyłem to w wtorek/środa.

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Jak długo byłeś na tych pozycjach?

Jaka konkurencja ile stron się pozycjonuje?

Kiedy przestałeś linkować i jak linkowałeś wcześniej (ile i jakich linków używałeś)

Szukałeś klonów https://www.copyscape.com/ - tutaj znajdziesz jeżeli jakieś są.

Co zmieniałeś ostatnio na stronie?

Podaj domenę i słowa, bo inaczej to wróżenie uprawiamy :D

Błędem było przerwanie linkowanie, całkowite jego wstrzymanie nie jest dobre, możesz zmniejszyć ilość linków, ale cały czas zdobywaj nowe. Może być tak, że pozycje wrócą w ciągu tygodnia, dwóch zdarza się to czasami.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności