Skocz do zawartości

Jak to jest z akceptacją płatnych wpisów...

jun_dymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak z ciekawości. Czy zapis w regulaminie, że opłata pobierana jest za rozpatrzenie faktycznie obowiązuje w Waszych katalogach. Przed chwilą zauważyłem stronkę, która chciała się do mojego katalogu "wkupić" i niestety zmuszony byłem ją odrzucić. Ciężko powiedzieć, że witryna nawet jest w budowie. Jak dla mnie nie przedstawia ona żadnej wartości. W katalogu jednego z forumowiczów (w zasadzie znanym katalogu) zauważyłem tą stronę wyróżnioną... Czyli wynika, że przeszła sito moderacji... :D Zawsze wszyscy mówią, że ostro moderują swoje katalogi i nie ma zmiłuj, że się zapłaci i po sprawie. Jak to jest u Was? Pozdrawiam.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Opłaty są pobierane za rozpatrzenie zgłoszenia ... może nie we wszystkich katalogach tak jest, ale w tych wartościowych jak najbardziej :D

Taki katalog jak wp.pl ... płacisz ponad 10 PLN ale jeżeli nie spełniasz wymagań zapisanych w regulaminie stronka nie będzie dodana, a nikt Ci za SMSa nie zwróci :)

Pozdrawiam :)

Jak ludzie nie czytają (rozumieją) regulaminów nawet jasno podkreślonych i próbują wpisywać głupoty, to niestety nie są dodawani. Nieraz wywalam kilka wpisów pod rząd składających się z samych wyrazów oddzielonych przecinkami....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności