Skocz do zawartości

Który z linków jest najsilniejszy

Rekomendowane odpowiedzi

https://siteexplorer.search.yahoo.com/advse...mo=d&bwmf=s

który z linków wymienionych w wynikach wyszukiwania w yahoo powyżej uważacie za najwartościowszy i dlaczego?

Najtrudniej nauczyć się że nawet głupiec ma czasami rację (Winston Churchill)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

A czy nie jest tak czasami, że tak ze dla link: domena.pl jak w wynikach dla zwykłego wyszukania im mocniejsza strona tym wyżej w rankingu?

Z tego co zauważyłem u siebie generalnie na 1 stronie wyników mam linki z najmocniejszych stron.

nie do konca, na jednej stronie od ponad roku mam w links linka z komentarza na opuszczonym 1 wpisowym blogu na blogspocie mimo ze strona ma widesite linki na pokrewnych tematycznie stronach z glowna pr4-5. te jednak nie sa wyszczegolnione

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Cześć all

to może ja ma domene i już nie wiem ile ona ma w ogole back linkow

domena czarterjachtow.mazury.pl

w seo quake pokazuje 12tys.

w backlinkwatch.com tylko 1

a wyahoo po komendzie linkdomain: bez www 5 tys. z https: też 5 a z www 1 ?

Pewnie tam gdzie jest jeden to jest ten prawidłowy?:)

w seo quake pokazuje 12tys.

seoquake nie jest miernikiem, on jedynie pobiera dane z innych zrodel - pr pobiera z google, site wg google pobiera z google, linki wg google pobiera z google, site wg yahoo pobiera z yahoo, linki wg yahoo pobiera z yahoo, alexa rank pobiera z alexa, date z webarchive pobiera z webarchiwe itd

patrz dokladnie na co wskazuje te 12 tys

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Nie chciałem aby ktokolwiek robił case study dotyczące tych linków i robił szczegółową analizę każdego z tych linków.

Chodziło mi bardziej o ogólną zasadę że na przykład lepiej mieć linka ze strony z dużym site niż ze strony z dużą ilością BL, coś takiego.

Żadnych gotowych rozwiązań.

Bo jeżeli na dość konkurencyjną frazę w top 5 jest strona która ma 46 linków to muszą być dość mocne chyba i tak na szybko po spojrzeniu na te linki przez seo quake'a każdy z bardziej doświadczonych kolegów mógłby powiedzieć np(ten mi to wygląda na mocniejszego niż te inne)

Najtrudniej nauczyć się że nawet głupiec ma czasami rację (Winston Churchill)

fotografia

hochzeitsfotograf berlin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności