Skocz do zawartości

Kontent

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż jest taka sprawa, dopiero teraz zdecydowałem się wziąść poważnie za pozycjonowanie, ale swoje "strony", blogi, "fora" miałem już jakiś czas temu - jednym słowem mnóstwo wygenerowanego na darmo kontentu (a czasem nawet wartościowego) I teraz mam takie pytanie, czy mogę go użyć w budowie nowej strony, czy jeżeli skopuje moje posty/notki/arty w całości to poskutkuje to filtrem?

Czy da się w jakiś sposób to wykorzystać?

Tak woglę to jeśli usunę stronę/tresc z serwera to jak długo google będzie o niej "pamiętał" ?

Jeśli ze strony A skopiujesz tekst i wrzucisz na stronę B to będzie DC. Jeśli chodzi o 2 pytanie, to po jakimś czasie bot usuwa podstrony, które ty skasowałeś z serwera czyli tekstów wtedy nie ma w sieci i można je używać na innej stronie, chyba że się mylę, to proszę mnie poprawić.

Ja proponuje stare strony wykorzystać do podlinkowania Twojego nowego serwisu, skoro są one już dłuższy czas w sieci to chyba lepiej je wykorzystać jako podlinkowanie aniżeliby usuwać i czekać zanim będzie można wrzucić znowu te same teksty ( czas jest dość spory zanim Google Ci to zapomni, o ile dobrze się orientuję).

Postaraj się stworzyć nowy, bardziej wartościowy content niż tamten, który chciałeś wrzucić.

Zapraszamy na forum kredytowe.

raczej niestety to co wartosciowe to chodzilo mi o moje wypowiedzi na czyichs blogach/forach, przynajmniej w wiekszosci.

Zreszta wszystko i tak na darmowkach....

w sumie to mialem tylko jednego porzadniejszego bloga zaczetego, gdzie byly wartosciowe dyskusje :)

tyle ze narazie nie planuje robic stron o takiej tematyce....

bardziej myslalem, zeby sprobowac wyciagnac te moje posty i pokasowac z tych "czyichs" for.

Tylko tutaj jeszcze by byla kwestia techniczno-prawna do rozstrzygniecia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności