Skocz do zawartości

Czy google analytics są wiarygodne dla reklamodawcy?

Kesera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zakupić reklame na jednej stronie, wydawca udostępnia login i hasło do statów ale jak mam np. sprawdzić czy staty są wyświetlane jedynie na 1 stronie na ten przykład?

Witam,

powiem tak. Jeśli chodzi o Google Analytics to jest najlepszy wedle mnie darmowy program do zliczania i przetwarzaniu ruchu na stronę. Różne portale internetowe również korzystają z Google Analytics prócz takich programów jak Gemius.

Jeśli chodzi o pytanie to zaraz na stronie głównej, po zalogowaniu masz napisane jakiej konkretnej strony dotyczą statystyki. Jeśli statystyki będą zliczane wyłącznie dla jednej strony, to zobacz nazwę tej domeny. Np. www.domena.pl

Pozdrawiam

Wg mnie i wielu innych GA traktuje UŻYTKOWNIKA UNIKALNEGO dosyć doslownie. Jest nim konkretne ip na dluzszy okres czasu niz 24 godziny jak w przypadku normalnych statystyk.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności