Skocz do zawartości

Nowy katalog 4find.eu

creim.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do oceny skryptu oraz do zapełnienia bazy danych mojego autorskiego katalogu stron www.4find.eu

Katalog jest moderowany na zasadzie kasowania wpisów zawierających nieetyczne treści, lub niezgodne z prawem.

Zapraszam

mój prywatny Presell -> creim.eu

mój autorski SEO katalog stron -> 4find.eu

Profesjonalny SEO Katalog 4find.pl

Z tymi wychodzącymi to kariery ten katalog nie zrobi :P

Racja, zachciało mi się testów systemu wymiany linków... :/

Ładny katalog. Ta reklama MBanku to jest program...? Bo sama myślę nad reklamą i nie wiem jaki typ wybrać.

Reklama mbank'u to rzeczywiscie program partnerski, musze przyznac iz jest calkiem interesujaca, chociaz wiadomo nie mam strony top10, zeby uzyskiwac bardzo wysokie dochody :-)

Umowa papierowa co uważam za duży plus.

Pod zamieszczonym linkiem jest również tabela prowizji, daja np 45zł za założenie darmowego e-konta co jest dosyć konkretną sumą w porównaniu z tradycyjnym bannerem adsense na którym za kliknięcie zarabiamy kilka groszy...

polecam

1. naucz się nei wstawiać ref linków bo to spam

2. wywal linki ze stopki

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Prosimy o dodanie na stronie głównej linku weryfikacyjnego:

Link jest wymagany do prawidłowej weryfikacji strony przez robota moderującego.

Żarty jakieś? Blef? O co chodzi?

Dziękuję za ciekawe pytanie.

Skrypt sprawdza, czy na stronie zamieszczono już wymagany link zwrotny, info o takim wymogu czytasz podczas wpisywania adresu url.

Jeżeli w przyszłości zdecyduję się dodać opcję premium, link zwrotny dla tej opcji nie będzie wymagany, a dla wersji darmowej będzie niezbędny.

Póki co skrypt działa i informuje o takiej potrzebie, gdyż w przypadku weryfikacji strony przez robota moderującego w bazie sql zostanie zaznaczony brak podstawowego wymogu dla darmowych linków.

A dlaczego przy pobieraniu z matatagów nie ma polskich liter? Zamiast ś jest s, ń jest n itd.

Przyznaje się, że toczę wielkie boje z kodowaniem znaków. Jak na razie wykluczenie "ogonków" to jest jedyne sensowne rozwiązanie i mam nadzieję, że zbytnio nie przeszkadza.

Mój kłopot polega na błędnym działaniu funkcji iconv.

Jak tylko zakończą się te amatorskie problemy, ogonki zostaną przywrócone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności