Skocz do zawartości

Co na pełne obroty ?

Salek_Art

Rekomendowane odpowiedzi

Pora do nauki i taka i taka jest dobra. Ja np nie dałem rady się uczyć w dzień, lepiej do głowy wchodziło wieczorami i w nocy ale to może temu że ja wole noc od dnia. Co jest śmieszne jak siedzę do 4-6 wstaje 12-14 to o 16-17 znów mi się spać chce.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Mountain Dew ma duzo kofeiny :P Za dobrych czasow to z 1,5l potrafiłem całą noc posiedzieć nad projektami i później rano do pracy. No i kawe polecam jesli na kogos dziala - na mnie nie bardzo, a pije espresso z cisnieniowego :P

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Nie pamiętam nazwy i z jakiego to kraju, ale spróbuj kawę z takiego małego kupeczka (dosłownie naparstek), mocna jak cholera, powinno się rozcieńczyć z gorącą wodą, ale jak wypijesz tak samą gwarantowana nocka na najwyższych obrotach :P

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

nie interesuj się tussi, nie warto

to efedryna w postaci leku wykrztuśnego, pochodna amfetaminy; stosowany m.in. jako spalacz tłuszczu, wspomagacz redukcji wagi - używany przez kulturystów

przy dłuższej zabawie, w połączeniu z kawą, możesz się nabawić nadciśnienia czy innych problemów z serduchem (choćby arytmia)... może to i bardziej skrajne przypadki, ale nie bądź naiwny i nie lekceważ

jeżeli chcesz być aktywny - nie przeskoczysz; 'dopalacze' może i chwilowo poprawią jakoś funkcjonowanie, ale prędzej czy później organizm się upomni o zwykłą regenerację - krótko mówiąc, długo nie pociągniesz z takim trybem życia

przeorganizuj plan dnia, wygospodaruj więcej czasu na sen, mniej na zbędne głupoty

ponadto, dobra dieta jest podstawą, więc zastępując jedzenie innymi "zapychaczami" (czy to fast-foodem, tabletkami czy jakimiś suplementami), działasz na swoją szkodę

skoro uprawiasz sport "pół-zawodowo", powinieneś wiedzieć, że niemal przy każdej dyscyplinie dieta jest niemal na równi istotna z samym treningiem...

;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności