Skocz do zawartości

Pozycjonowanie VirtueMart

surkam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to moj pierwszy sklep, ktory udalo sie jakos postawic. Dodaje teraz produkty i nie jestem pewien, jak dobrze opisywac, by staly sie czytelne i przyjazne dla google.

Tak dla przykladu wezmy pierwszy z brzegu produkt, tj. drzwi wejsciowe.

Opis:

"Wizytówką Twojego domu są drzwi wejściowe. Niewątpliwie to one są na pierwszym planie, który przyciąga wzrok. Ale oprócz tego ważne jest bezpieczeństwo jakie zapewniają i funkcjonalność.

W naszej ofercie znajdziesz ponad 100 różnych profili drzwi wejściowych i ponad 200 klamek, z których na pewno wspólnie wybierzemy najodpowiedniejsze dla Państwa.

Szeroka gama kolorów znajduje się w katalogu dostępnym na naszej stronie. Zapraszamy również do salonu firmowego."

Mam 5 pól do wypełnienia, ale nie jestem pewien czy robie to poprawnie.

1. Title, 'Nazwa firmy' drzwi wejsciowe.

2. Description, Drzwi wejściowe do Twojego domu, szeroki wybór. Dostawa i montaż gratis.

3. Keywords, drzwi wejściowe, wejściowe drzwi, drzwi, drzwi zewnętrzne, dźwi :) klamki,

4. Robots, nie wiem,

5. Language, polski czy PL?

Z gory dziekuje za rady, sugestie, porady i wskazowki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności