Skocz do zawartości

Jaki koszt pozycjonowania firmy hotelarskiej ?

bardyt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako iż lista tych słów kluczowych nie jest mała, nie chcę tutaj spamować w poście i wypisywać po przecinkach wszystkich 110 fraz, więc umieściłem tą listę, na stronie. Chodzi mi o wypozycjonowanie strony: https://www.hotelpiramida.pl, a lista słów dostępna pod adresem: https://www.anime.privacy.pl/slowa/slowa.html .

Pozdrawiam :)

Raczej mało prawdopodobne by ktoś podał tu cenę komukolwiek na jakieś frazy, bo nawet jeżeli poważnie odpowie, to odpowie w kontekście swoich możliwości i swojej wyceny. Każdy ma inne zaplecze, niektórzy go nie mają, inni za godzine liczą 200 i więcej, inni 20 a nawet mniej, jerdni podchodzą tak, a inni tak... itd...

Porządna cena: to porządna analiza konkurencji, samej strony i swoich możliwości, gdzieś dalej jest kilka innych rzeczy :)

W takich tematach najlepsze odpowiedzi to:

- jak nie potrafisz wycenić swoje pracy, to nie bierz się za zlecenia.

- od 0 do hohoho

Te są jak najbardziej poprawne i nie ma co się na nie foszyć :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Tez jestem zdania ze wiekszosc z tych fraz sa chybione, ktos wpisujac wesele nie koniecznie bedzie szukal hotelu gdzie moze zrobic swoje wesele a jedynie informacje o nim, przygotowania moze jakies opowiadania. Ja bym juz postawil bardziej na long tail SEO jesli chca byc pod kazda fraza ktora ma cos wspolnego z hotelem, zreszta nic to nie zaszkodzi ale jesli maja tak duzo pieniedzy aby placic za nie do konca przemyslane frazy to czemu nie :)

Raczej mało prawdopodobne by ktoś podał tu cenę komukolwiek na jakieś frazy, bo nawet jeżeli poważnie odpowie, to odpowie w kontekście swoich możliwości i swojej wyceny.

Ale chyba o to chodzi, taki przekrój rynku. W odróżnieniu od wycen developerki (pisania czy modyfikacji skryptów) gdzie osoby które nigdy nic nie napisały wyceniają facebooka czy innego youtuba na 20 godzin pracy po 5 złotych, taka przykładowa wycena fraz powinna być dość pomocna. Bo chyba każdy kto tu siedzi coś o tym wie i idiotyczne posty p/t "za co" zostaną ograniczone do minimum :P

a ja CI radze odpusc sobie

Niby czemu? Jak płacą za miejsce to jaki problem rzucić nawet cenę z kosmosu i spróbować jak wyjdzie :P

slawek22 masz rację, ale podając cenę osoba poważna musi poświecić czas by przeanalizować konkurencję, a ten czas to też nie jest darmowy, o ile w przypadku zapytania ofertowego od jakiejś firmy, czas na analizę możesz sobie wrzucić do kosztu na poczet przyszłej współpracy, to tyle tutaj nie mozna o tym mówić :P

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności