Skocz do zawartości

pozycjonowanie/konkurencja

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam pyt. jak dodawać do katalogów w tytuł wpisywać ciąg interesujących mnie fraz/słów kluczowych i zmieniać na przemian czy najlepiej do każdego katalogu po jednej frazie tzn. czy to bedzie miało większą moc na tą frazę np. dodam Opisy telefonów, dane techniczne - Portal GSM lub do innego katalogu samo "opisy telefonów" <- czy to będzie miało większą moc?

Drugie pyt. to takie mam nową stronę, zdobywam jak najlepsze linki, dodałem narazie do klilkudziesięciu katalogów i mam dużo więcej treści na stronie niż konkurencja, czemu ona znajduję się na lepszej pozycji ? Jeżeli to jest wiek domeny to ile mam czekać, aż przegonie konkurencję?

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Jeżeli to jest wiek domeny to ile mam czekać, aż przegonie konkurencję?

az twoja domena bedzie starsza od konkurencji :>

a powaznie

az wypadkowa linkow/wieku woje strony bedzie wieksza od wypadkowej linkow/wieku innych stron

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Na pewno masz jakieś konkretne słowa, które chcesz wypozycjonować, na początek polecam Ci skierować max. 3 różne słowa kluczowe, które przypiszesz do strony głównej (więcej słów kluczowych możesz przypisać do podstron, podstrony możesz linkować np. z Precelków)

Zakładam że masz:

domena.pl

słowo 1

słowo 2

słowo 3

Katalogując dodajesz na przemian

katalog 1 - słowo 1

katalog 2 - słowo 2

katalog 3 - słowo 3

katalog 4 - słowo 1

...

Samymi katalogami zdobędziesz jakieś tam pozycje lepsze lub gorsze zależy to od ilości katalogów i trudności słów kluczowych. Oczywiście to początek, ale dobrze zrobiony uprości dalsze pozycjonowanie.

Konkurencje przeskoczysz dopiero po jakimś czasie, wszystko zależy od tego jak mocno są pozycjonowani, po jakimś czasie będziesz wiedział, czy trzeba przyłożyć więcej linków, czy wystarczy to co robisz, żeby stale posuwać się do góry.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności