Skocz do zawartości

[RANKIG] Narzedzi do robienia map stron

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

Staram sie znalesc najlepsze narzedzie do zrobienia mapy z kilkunastu tysiecy dokumentow i jak do tej pory nie wyszlo mi to w ogole.

Uzywalem

- Coffee Cup

- phpSitemapNG

- https://www.auditmypc.com/free-sitemap-generator.asp

Zadno z nich nie dalo staysfakcjonujacych rezultatow.

Czy ktos moze polecic inne naredzie przetestowane wczesniej przez siebie ??

Check email deliverability tool Maildog

Na pewno wygodniejsze są skrypty na serwerze, bezpośrednio, ale

nie mam kiedy się z tym pobawić.

Moze i sa wygodniejsze ale nie dziala zaden dobrze :crazy: Chyba ze zapodasz crawlera od iSearch ktory przeleci Ci cala strone i na tej podstawie wygenerowac sitemap.

Check email deliverability tool Maildog

• 1 rok później...

ja uzywam Sitemap Pop. napisany w PHP czyli dziala po stronie serwera. Wymagana takze podstawowa znajomosc wyrazen regularnych, dzieki temu mozna konstruowac fajne filtry.

Ale uwaga, program swiruje jesli w serwisie sa skrocone urle w postaci np. pastwisko/wypas.html zamiast www.owce.pl/pastwisko_wypas.html, trzeba poprawic urle albo skrypt PHP bo inaczej probuje szukac stron typu www.owce.pl/pastwisko/pastwisko/wypas.html

ps: sory za archeologie, ale przeczytalem wlasnie caly ten dzial i tutaj az dotarlem :P

Oddałeś/aś już głos w rankingu na Najlepszą polską wokalistkę lub Najlepszego polskiego wokaliste ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności