Skocz do zawartości

newcomer

J. Krzysztof Wasilewski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Znalazłem Katalog poprzez banner na stronie Wojtka Pilichowskiego... Ponieważ zrobiłem i prowadzę witrynę Marka Raduli, dodałem wpis do Katalogu. Dorzuciłem też banner do linków tam. I od razu okazało się, że to żadnego nie dało efektu (w punktach). A żadnych zasad co do punktów (ile za co) jakoś nie znalazłem... Jest jakiś "cennik"?

PS

Pomysł na katalog - bardzo niezły.

Wykonanie - SUPER.

Gratulacje.

jkw

Usłyszałem i zapomniałem. Zobaczyłem i zapamiętałem. Zrobiłem i zrozumiałem. (Konfucjusz, 551 - 479 pne)

Witam

Pomysł na katalog - bardzo niezły. 

Wykonanie - SUPER. 

Gratulacje.

Bardzo się cieszę, że Katalog się podoba i dziękuję za zainteresowanie :lol:

Dorzuciłem też banner do linków tam. I od razu okazało się, że to żadnego nie dało efektu (w punktach). A żadnych zasad co do punktów (ile za co) jakoś nie znalazłem...

Na stronie dodatkowe punkty tuż, pod tytulem jest tylko króciutkie info: Sesje dla każdych odwiedzin wygasają po 24 godzinach.

Natomiast całość dokładnie opisana jest w poście pt. Dodatkowe punkty za wejście z linku czy bannera

Jak zliczają się punkty?

Odwiedziny każdego gościa Katalogu są monitorowane a jego numer IP zostaje umieszczony w bazie danych na 24 godziny od daty wizyty. Punkty są naliczane wyłącznie wówczas kiedy numer IP Internauty który wchodzi na strony Katalogu poprzez adres https://www.webwweb.pl/link.php?id=XX nie znajduje się aktualnie w bazie czyli w skrócie, że ostatni raz był w katalogu nie wcześniej niż całą dobę temu.

Jest jakiś "cennik"?

Aktualnie punkty można zdobywać tylko poprzez link czy banner czyli są bezpłatne. Natomiast na sprzedaż są linki sponsorowane w pakietach tygodniowych - do których zapraszam :D

więcej informacji: piotr@webwweb.pl

Pozdrawiam

Piotr

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności