Skocz do zawartości

Da sie wyindeksowac domene?

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

A po co czekać skoro można całą witrynę do śmietnika wysłać :P

Google Webmaster Tools -> wybierasz domenę -> Dostęp dla robotów:

Usuń adres URL -> Nowa prośba o usunięcie -> Cała witryna (Usuń witrynę z wyników wyszukiwania Google)

Jak trzeba to trzeba ... trzeba coś w indeks wcisnąć to można i z indeksu wywalić ... jak trzeba ;)

Pozdrawiam ;)

• 8 lat później...

Ok. Zapytam jeszcze czy to wyindeksuje wszystkie urle czy tylko wskazany urll. Zalezy mi zegy wyindeksowalo wszystkie za jednym razem bo domena ma troche tych urll. Oraz czy to wyindeksowanie dziala tymczasowo? Czy moze po jakims czasie googlebot wroci?

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Jeśli chcesz wyindeksować całą witrynę to zostaw pustą ścieżkę. Ja wyindeksowywałem kilka stron w ten sposób 4 miesiące temu i ciągle są wyindeksowane, ale znajdują się również w search console i nie wiem jak google zareaguje jakbyś np usunął tą stronę po tym zabiegu z search console.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności