Skocz do zawartości

zmiana tresci i ostry spadek

chrisco

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zglaszam sie z prosba o pomoc - przez prawie 2 lata moja strona zajmowala pierwsze miejsca w 2 frazach, ktore generuja ponad 50% mojego zysku, tresc strony opierala sie na ofertach produktow przentowanych i iframe, jest to produkt dostarczany przez zew firme. ok 10 dni temu pojawila sie nowa wersja, ktorej zmienil sie adres. wprowadzilem nowa wersje i po kilku dniach spadlem na druga strone a indeksacja strony z ok 2500 spadla do 500-800 stron (roznie pokazuje). Delikatnie mowiac jestem zalamany i nie wiem co robic - czy przywracac stara wersje czy zacisnac zeby i czekac. co dziwne stara wersje jest caly czas czynna i jest dostepna w sieci. nie wiem czy przywrocenie starej wersji pomoze przywrocic poprzednia pozycje i stare indeksowanie. strona jest juz w sieci kilka lat ma silne zaplecze linkowe i przed zmiana stale utrzymywala swoj poziom. Wszystko wskazuje na to ze podmiana systemu dostarczajacego oferty na nowy spowodowala owy spadek.

co o tym myslicie?

pozdrawiam

Krzysztof

Bez adresu strony trudno cokolwiek powiedzieć.

Wszelkie zmiany mogą się negatywnie odbić na pozycji. Twój spadek może być chwilowy lub stały, może poprzednia stron a była lepiej zoptymalizowana pod wyszukiwarki.

Postaraj się poprawić na ile się da optymalizację nowej strony i zacznij znowu zdobywać linki.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

najdziwniejsze jest to ze stara wersja systemu ciagle istnieje, a przeciez google nie moze do zawartosci site mojej strony liczyc podstrony na innej domenie. a ilosc stron na mojej domenie nie ulegla zmianie. zmienil sie uklad graficzny tresci i katalog domeny ktora dostarcza tresc

ehhh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności