Skocz do zawartości

Backlinks w Yahoo

ErnestM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem bo juz sam eni wiem ktora z komend jest poprawna aby wyswietlic liste linkow prowadzacych do domeny domain.tld, mamy do wyboru rozne komendy:

# link:microsoft.com

# linkdomain:microsoft.com

# linkfromdomain:micosoft.com

ktora z tych komend zwraca ilosc linkow, chodzi o to ze dziala tak samo jak link: w Google ? Likow ktore prowadza do strony domain.tld, nie do subdomen, poprostu na adres www.domain.tld i postron. Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...

w sumie to sie podlacze, chociaz widze tutaj, ze to na pewno nie bedzie ta ostatnia komenda

Ale w sumie albo przydaloby sie zmienic ten temat na ogolnie o poleceniu link w przegladarkach, albo zamknac i przeniesc do tematu jesli taki istnieje.

Dodatkowo zapytam sie czy ok.200 LD z porzadnych stron to duzo?

Ilosc linkow samo L oraz L google wynosi 0 natomiast sa rowniez linki google linkdomain oraz link:link

Witam, mam pewien problem bo juz sam eni wiem ktora z komend jest poprawna aby wyswietlic liste linkow prowadzacych do domeny domain.tld, mamy do wyboru rozne komendy:

# link:microsoft.com

# linkdomain:microsoft.com

# linkfromdomain:micosoft.com

ktora z tych komend zwraca ilosc linkow, chodzi o to ze dziala tak samo jak link: w Google ? Likow ktore prowadza do strony domain.tld, nie do subdomen, poprostu na adres www.domain.tld i postron. Pozdrawiam

link: pokazuje wszystkie linki prowadzace do wskazanej podstrony serwisu (w tym przypadku glowna microsoftu).

linkdomain: pokazuje linki do wszystkich podstron w domenie microsoft.com.

Aby wykluczyc linki wewnetrzne lub linki prowadzace z subdomen mozesz wlaczyc opcje 'except from this domain/subdomain' w yahoo site explorerze.

W google komenda link oprocz tylko ze pokazyje tylko wycinek wynikow to dziala tak jak ta sama w Yahoo. Jesli chcesz znalezc linki prowadzace do subdomeny www.strona.tld to po prostu wpisujesz link:www.strona.tld

200 linków w LD to mało. Moja najgorsza strona ze wszystkich ma tysiąc, najlepsza 215 tysięcy. :P

Najlepiej przy link domain mieć "except from this domain" i "entire site". Będą prawdziwe dane. :P

dobra, ale te linki to masz z roznych domen, czy np. w wiekszosci z SWLi? Bo ja te moje 200linkow mam w zdecydowanej wiekszosci z powaznych serwisow tematycznych(turystyka, przyroda). .. jest szansa, ze beda z tego jakies wejscia i warto rozbudowac strone, czy nie warto jej preferowac i traktowac na rowni z pozostalymi?

Oczywiście, że link1 != link2. ;)

Poza tym ilość linków nie jest jakimś poważnym wyznacznikiem. Możesz mieć 200BL i być praktycznie silniejszym od tego z 2000BL (co ma linki z SWL). Postaraj się o linki z katalogów (widziałem, że odwiedziłeś moją listę) i będzie ok. Z czasem zrozumiesz wszystko.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności