Skocz do zawartości

Tajna bron i atrakcyjne nagrody !!!

beha

Rekomendowane odpowiedzi

Uruchamiam moją tajną broń 2 :(. Do uruchomienia tejże broni zmusił mnie zakład z pewnym osobnikiem z zaprzyjaźnionej agencji reklamowej, oczywiście zakład opiewa na bardzo interesującą mnie "rzecz".

Dla niemalże każdego chętnego skrypt 1. day-news.info lub skrypt 2. ksiazki.4that.info

1 day-news.info jest skryptem zbierającym informacje z serwisów www poprzez rss (2.0), posiada unikalną możliwość tworzenia podstron na zadane słowa kluczowe w różnych formach fleksyjnych.(tutaj siła dla adsense)

Dodawanie serwisów z których mają być pobierane rss odbywa się za pomocą phpmyadmin.

Dynamiczne menu tworzone jest za pomocą osobnego skryptu na podstawie bazy danych.

2 To skrypt do obsługi programu partnerskiego księgarni mentis,

znajduje się tam około 20000-30000 różnych książek, co oczywiście można wykorzystać do celów zarobkowych (adsense, prowizja od sprzedanych książek) jak i budowania własnej sieci serwisów. Dołączone są skrypty do aktualizacji menu i bazy danych.

-------------

Jeden ze Skryptów (jeszcze się zastanawiam który, może to będą oba, zależy od ilosci chętnych) wygrywa na pewno 10% osób z największą liczbą punktów z ogólnej liczby osób które wezmą udział.

Dla pozostałej częsci rozlosuje dla co 3 osoby skrypt,

prawdopodobieństwo wygrania jest proporcjonalne do ilosci zgromadzonych punktów.

Każdy wygrywający skrypt ma prawo uruchomić go na 3 domenach. Jestem autorem obu skryptów i nie wolno ich potem nikomu udostępniać.

No dobra to jak zdobywac punkty:

Punkty zdobywa sie za umieszczenie (no prawie czytaj dalej) linka na stronie głównej serwisu www.

Link:

<a href="https://www.seo-pl.info" target="_blank">Msnbetter Thangoogle</a>

Link musi byc umieszczony conajmniej na stronie głównej, strona musi być zaindeksowana w google.

Punkty:

Link ma taką wartosc punktową jak PageRank (conajmniej 1) strony razy 10.

Link ze strony biorącej udział w konkursie msnbetter thangoogle ma wartosc 50 punktów.

(strona musi być zgłoszona do konkursu msnbetter thangoogle na stronie

konkurs2005.seopl.org przed datą 22.08.2005).

Za każdy dzień chęci pobytu linku otrzymuje się 1 punkt od serwisu, z tym że pobyt linku musi być ciągły aż do daty 02.10.2005. Te punkty za pobyt linku liczy się od momentu zgłoszenia przez was strony na mój email.

Linku nie umieszczacie od razu, jest umieszczany w serwisie po otrzymaniu prosby z mojej strony na email.

Wykorzystam wszystkie linki.

Ze strony głównej serwisu gdzie będzie link do seo-pl.info może być jeszcze tylko jeden link do strony konkursowej.

Zgłoszenia można przesyłać na behamot[małpa]gmail[kropka]com

Należy podać nazwę uczestnika (jakąs w miarę unikalną), serwisy na których wyraża się chęć umieszczenia linku, i ich łączną wartosc punktową.

Adres email do szybkiego kontaktu, i szybką reakcję na prosbe umieszczenia linku.

Strony można zgłaszać do 15 wrzesnia.

Ranking punktów będę publikował na stronie seo-pl.info wraz z nickiem uczestnika.

Skrypt wysle z instrukcją instalacji na email uczestnika po zakończeniu konkursu msnbetter thangoogle.

Jeżeli będzie sporo chętnych wprowadzę nowe atrakcyjne bonusy.

Chyba można sporo zyskać za kilku-tygodniowy (dniowy) pobyt linka.

ps. Przepraszam za brak niektorych polskich znaków ale nie pisze od siebie z komputera, a cos sie tu hmm... popsuło. Na ewentualne pytania odpowiem wieczorem, lub jutro rano.

...

jak ktoś ma swoje forum, no to może oczywiście - tak ? Smile

Tak.

Wczoraj napisało do mnie 8 osób na mail o co chodzi... nie wiem moze napisałm mało jasno, może za długi tekst ???

(No dobra założyłem się z kumplem, że znajdę przynajmiej 30 chętnych niedużych serwisów na taką wymianę za skrypt, w końcu link jest umieszczony na tydzień-3 tygodnie, a nie wszyscy sie bawią w konkurs :) i nie wszystkim wychodzą skrypty spod palca. ) Interesuje mnie tylko link na stronie głownej.

W skrócie o co mi biega...

Jest to forma wymiany linków , tylko nie oferuję w zamian linka zwrotnego tylko skrypt lub skrypty, dla 10% (dla conajmniej 10 osób, a więcej szczegułów w pierwszym poście.. ) które zbiorą największa liczbę punktów (punkty za PR*10, lub jeśli strona konkursowa 50 punktów), czyli mój link znajdzie się na głównej stronie ich serwisu do końca konkursu... za 2 dni listę z punktami przy zgłoszonych nickach dam na seo-pl.info.

Ehh nie wiem czy jasno się wyraziłem, bo mam tendencje jak zwykle do gmatwania najprostrzych rzeczy 8)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności