Skocz do zawartości

Promocja - katalog Apella.pl

S3ntin3l

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszukiwarka działa, jednak opiera się na wyszukiwaniu "full-text" - w przypadku braku wyników nic nie zwraca (nie uwzględnia również adresów URL). Wyszukuje same konkretne frazy, które powiązane są ze stronami w katalogi i zwraca wynik posortowany wedle trafności. Ma to swoje plusy i minusy.

Moduł wyszukiwarki zostanie zmieniony na bardziej dokładny, tak samo opcja uwag do moderatora oraz inne pomysły. Niestety ostatnio mam sporo na głowie i zajmę się tym w wolnym czasie. W każdym razie katalog ma moc, gdyż testowałem go na jednej niepozycjonowanej domenie i "dawał kopa" :). Obecnie pracuję nad innym serwisem, ale kiedy go ukończę zajmę się skryptem katalogu.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Dodałem kiedyś wpis w tym katalogu i co dziwo jeszcze mi się nie zindeksował :) Chciałem go teraz podlinkować ale jedno nie daje mi spokoju: odwiedziny googlebot: 75, yahoobot: 36.

Wydaje mi się podstrona powinna już dawno widnieć w indeksie. Oto mój wpis: Wykończenia wnętrz (Takie lekkie podlinkowanie :))

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 2 tygodnie później...

@arve_lek

Google widzi link w katalogu sądząc po rosnącej ilości odwiedzin przez googlebota. Ostatnio wdrożono wiele nowych rozwiązań w wyszukiwarce Google, przez co wiele podstron tymczasowo wypadło z indeksu google. Site katalogu bardzo skacze. W dodatku dziwne wygląda statystyka aktywności googlebota w katalogu Apella: ok. 1000 odwiedzonych podstron/dzień.

//update:

Skrypt katalogu został zaktualizowany na wersję z SEO-City.net.

Wprowadzono m.in: nowy design, rejestrację pozwalającą m.in. na zarządzanie wpisami (nawet wcześniej dodanymi), system komentarzy, lepszą nawigację, poprawiono wyszukiwarkę oraz wdrożono wiele innych modyfikacji.

na zachętę daję kilka kodów sms (proszę o unikalne opisy):

1) APELLA18 //zużyty

2) APELLA17 //zużyty

3) APELLA16 //zużyty

4) APELLA15 //zużyty

5) APELLA14 //zużyty

6) APELLA13 //zużyty

7) APELLA12 //zużyty

8) APELLA11 //zużyty

https://www.apella.pl

Skrypt tuż po aktualizacji, dlatego w przypadku znalezionych błędów - proszę o powiadomienie mnie.

Pozdrawiam

Trzy strzeliłem 11, 12, 13. Dzięki ;) .

I dzięki za błyskawiczną moderację.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności