Skocz do zawartości

Na jakie słowa kluczowe katalogować "bloga"?

Figiel

Rekomendowane odpowiedzi

po co ci PR ? to tylko trawiasty pasek

blog joomla

pomoc joomla

joomla help

joomla dodatki

joomla pomoc

forum o joomla

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

PR zwiększysz jak zdobędziesz odpowiednią ilość linków ze stron z odpowiednim PR ... a jeżeli chodzi o ilość odsłon i odwiedzin, to masz fajne narzędzia w Google, które Ci pokarzą jakie słowa są wpisywane najczęściej i jakie są trendy użytkowników:

- Narzędzie propozycji słów kluczowych :: Google Keyword Tool External

- Google Insights

Pozdrawiam ;)

po co ci PR ? to tylko trawiasty pasek

blog joomla

pomoc joomla

joomla help

joomla dodatki

joomla pomoc

forum o joomla

mam dodane tego precla do listy katalogów i precli - przypuszczam, że cześć użytkowników kieruje się PR w takim spisie i dzięki temu doda swoje wpisy do mojego praca, mój precel będzie wyżej w wynikach wyszukiwania w takim spisie. Generalnie chodzi mi o to, żeby tak rozpromować, wypozycjonować tego bloga, żeby dodawano więcej wpisów.

Jakby był ktoś zainteresowany, to na zlecenia przez net dodałem swoją ofertę - na razie nikt się tego chciał podjąć poza jedną osobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności