Skocz do zawartości

Sobota 27 Sierpien - zmiana na IPB

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Wydaje mi sie, ze jest jeszcze jedna zmiana na plus, mianowicie kiedy podczas uzywania opcji 'zobacz nowe tematy', zawiesi sie nam komp. Wszystkie tematy nie zostaja odznaczone jak to bylo za phpbb, tylko te, ktore przeczytalismy.

Ale powtarzam, nie jestem tego pewien. Moze to jakis wyjatek :D

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I chyba ostatnia rzecz, ale domagam się stanowczo ;)

Fatalnie mała czcionka na liście tematów. Mogłaby byc tej wielkości, jakiej jest

zwykły tekst w postach?

Mowisz i masz :)

78242[/snapback]

Nie mam, nie mam... :]

Mówię o tym widoku:

-> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?a...rch&CODE=getnew

Szy.

Nie mam, nie mam... :]

Mówię o tym widoku:

-> https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?a...rch&CODE=getnew

Szy.

78329[/snapback]

Nie wiedziałem, że o tym akurat mówiłeś. Muszę poszukać klasy za to odpowiedzialnej i zrobię. Cierpliwości :)

dobra, zwracam honor bo eddy chyba wlasnie znalazł jakąs anomalie po konwersji. mam tylko 1 PMa i "Masz 26 wiadomości z 50 maksymalnej objętości skrzynki odbiorczej" :)

//edit: błąd jest w wiadomościach wysłanych!!! ja mam tam 26 wiadomości od kwietnia sobie leżą. trzeba skasować ręcznie.

Ja zauważyłem że jest jakiś błąd z oznaczaniem for jako przeczytane.

Wchodze na pod forum "Przedstaw Się", czytam nieprzeczytane posty(3), wchodze na trzeci post wtedy klikam "Pozycjonowanie i Optymalizacja" Noi forum dalej sie świeci musze tam wejść i dopiero normalnie odznacza.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

To nie ma nic wspólnego z konwersją. Taki już urok IPB. Musisz "wrócić" do strony głównej poprzez dział w którym czytałeś posty żeby się "odznaczyły".

Ja zazwyczaj czytam wszystko (albo to co wybiore) z nowych postów i na koniec daje "odznacz jako przeczytane".

I gra gitara :)

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Ja też trzymam wiadomości. ;)

Właśnie sobie zrobiłem back-up na maila (i usunąłem z forum) i dodam sobie je do najbliższej kopii plików.

Nie wiem po co trzymam, może coś jest ze mną nie tak, ale przecież dużo to nie zajmuje w stosunku do rozmiaru płyty DVD.

Poza tym trzymam na dysku kopie: poczty, rozmów GG, SMS-ów. Dojdą jeszcze logi z serwera :) A rozmiar logów z firewalla zwiększyłem do 50 MB (nie archiwizuję na płycie).

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Taki już urok IPB. Musisz "wrócić" do strony głównej poprzez dział w którym czytałeś posty żeby się "odznaczyły".

Chyba nie po to ludzie kupują skrypt by poprawiać bugi, skoro jest to błąd IPB, to chyba trza by to zgłosic INVISION?

Taki już urok IPB. Musisz "wrócić" do strony głównej poprzez dział w którym czytałeś posty żeby się "odznaczyły".

Chyba nie po to ludzie kupują skrypt by poprawiać bugi, skoro jest to błąd IPB, to chyba trza by to zgłosic INVISION?

78373[/snapback]

To raczej urok a nie bug :)

Ja to robię tak, że jak czytam wątek i dojdę do ostatniego postu to pod postem po prawej stronie mam np:

« Następny starszy · Informacje od nas · Następny nowszy »

Wtedy klikam w nazwę forum (w tym przykladzie: Informacje od nas) i jak widzę, że nie ma już nowych postów to klikam w "oznacz forum jako przeczytane" co przekierowuje do strony głównej.

Jak dla mnie to bug, bo chce normalnie mieć odznaczone posty, przeczytam, ikonka znika, a nie bym musiał wykonywać dodatkowe operacje ;]

PS. Czy na tym forum jest zainstalowany link valut? Bo FF pokazuje mi od 3 minut ze nastepuje przesylanie danych z ich serwera :?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności