Skocz do zawartości

Sobota 27 Sierpien - zmiana na IPB

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wreszcie widzę dobrze ale tak jak Szy razi mnie grafika nie wiem czemu:(

Może zbyt bogata i pierwsze wrażenie to skupianie się na niej

Ale co tam narzekać ważne by stabilnie pracowało.

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Są tacy co tylko kombimują:

Przed chwilą otrzymałem takiego maila:

Poniżej jest email wysłany do Ciebie przez administratora "Forum Hacked By Curt Wagn3r". Jeżeli uznasz go za spam, jest obraźliwy lub w jakikolwiek sposób Cię niepokoi skontaktuj się z webmasterem forum pod poniższym adresem: admin@bramki.com Dołącz do wiadomości cały ten email (wraz z nagłówkami). Tu zaczyna się wiadomość: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Forum Hacked by Curt Wagner ;) wiecie co to znaczy znaczy to ze zahackowalem wasze je***e forum ahhahaha

Jakiś cymbał chwali sie tym na lewo i prawo. A forum jest Powered by phpBB.

Eksperyment Discover.pl

zahackowalem wasze je***e forum ahhahaha

78504[/snapback]

Taaa, hacker od siedmiu boleści.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

fajnie że większości się podoba, jak dla mnie cała tonacja jest trochę za chłodna ale z czasem coś się skleci :)

nie mogę się coś przyzwyczaić do nowego forum ale emoty fajne :):yahoo::)

chyba najważniejsze to sprawa subfor, myślę że jeśli PiO zyska bardziej szczegółowy podział tym będzie prosciej znaleźć wcześniejsze posty

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

O, znalazłem mały błąd.

Tabelka po prawej stronie 'polecamy'. Ma dwa linki z anchorem hosting, pierwszy prowadzi tutaj: https://www.optymalizacja.com/podstawy-pozycjonowania.php, natomiast drugi tutaj: https://hosting.optymalizacja.com/

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

I jeszcze godzina.

Ja widzę 20:13 tymczasem jest 21:13

Różnica prawdopodobnie wynika z błędu w samym systemie ponieważ u nas jest AFIK GMT+2 tymczasem mamy w ustawieniach Warszawę na GMT+1.

Szczegół ale wartoby poprawić.

Use Your wise mind, test imagination...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności