Skocz do zawartości

Koniec prywatnych witryn internetowych w Chinach

miszaqq

Rekomendowane odpowiedzi

(...) Koniec prywatnych witryn internetowych w Chinach. Od dziś obywatele mogą tam zakładać strony wyłącznie w imieniu danej firmy.(...)

No to maja tam nieciekawie, i wez tu zbuduj zaplecze :) obawiam sie tylko ze kiedys polski genialny rzad wpadnie na podobny pomysl

cały artykuł: Koniec prywatnych witryn internetowych w Chinach

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Jakbyś mi rok temu powiedział, że polski rząd będzie tworzył czarne listy stron (w tym hazardowych) na które nie będzie dostępu też bym nie uwierzył, ogólnie po 2 latach rządów "liberałów" z peło to już wiem, że do wszystkiego są zdolni.

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Normalnie nie do pomyślenia.

Polscy pozycjonerzy pozdrawiają chińskich :)

Ale swoją drogą, gdyby coś takiego zdarzyło się w Polsce, to zaraz rząd miałby na głowie miliony spamowych stron od wku*wionych Polaków. U nas to nie przejdzie :zeby:

Ale swoją drogą, gdyby coś takiego zdarzyło się w Polsce, to zaraz rząd miałby na głowie miliony spamowych stron od wku*wionych Polaków. U nas to nie przejdzie

Identycznie mogłoby się stać teraz, w chinach, a z pewnością tak nie będzie. U przez moment trzeba było rejestrować każdą stronę, nawet prywatną, a i tak - mało kto to robił :).

Identycznie mogłoby się stać teraz, w chinach, a z pewnością tak nie będzie. U przez moment trzeba było rejestrować każdą stronę, nawet prywatną, a i tak - mało kto to robił smile.gif.

Może nie porównujmy ustroju w Chinach do naszego. Tam spamer zapewne skończyłby w więzieniu lub dostał "pamiątkę" od władz w postaci ciekawego układu blizn na ciele.

Akurat różnica ustrojów nie ma tu nic do rzeczy. W Polsce, gdyby wprowadzili taką piękną kontrolę, może i ludzie zaczęli by hackować strony, jednak równie szybko zabawa by się skończyła :). Silver, to taki tyci paradoksik - płody jedzą, ale nie mogą korzystać z Eweba :zeby:.

To coś kuriozalnego żeby paru komunistów potrafiło tak ograniczać wolność tylu mln ludzi.

U nas to nie przejdzie, chyba że więcej osób będzie gadać podobnie jak tutaj:

Jakbyś mi rok temu powiedział, że polski rząd będzie tworzył czarne listy stron (w tym hazardowych) na które nie będzie dostępu też bym nie uwierzył, ogólnie po 2 latach rządów "liberałów" z peło to już wiem, że do wszystkiego są zdolni.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności