Skocz do zawartości

Junior Brand Manager serwisu jobpilot.pl

rem15

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Tematem pozycjonowania stron interesuje sie od jakiegos czas, jednak nigdy nie robilem tego aktywnie

Po kilku dniach przegladania tego forum stwierdzam ze przede mna duuuzo nauki i przede wszystkim czytania.

Jak tu trafilem? Proste - forum jest bardzo wysoko w wynikach google.pl a do tego mozna tu znalezc sporo ciekawych wypowiedzi i pomyslow

Co do samego pozycjonowania - ciekawy jestem czy widzieliscie kiedykolwiek kogos, kto nie do konca zna sie na serwerach i ma bardzo podstawowa znajomosc html, nie mowiac o innych jezykach w jakich strony moga byc tworzone, a zabieral sie za pozycjonowanie strony....to wlasnie ja :)

Byc moze z Wasza pomoca i na pewno z pomoca admina naszego serwisu cos mi sie uda wskorac

Pozdrawiam

jako marke- zgadzam sie

jako wyniki w wyszukiwarkach - jest duzo do zrobienia, ale tez dosyc mocna (jak mi sie wydaje) pozycja startowa (PR=7 + sporo odniesien do tej strony)

Zostaja takie rzeczy jak:

- optymalizacja samego kodu (tutaj sobie sam nie poradze)

- optymalizacja tekstu na stronie (wczoraj troche sie przy tym bawilem, mam nadzieje ze nie przesadzilem - na dwie frazy/slowa: praca i oferty pracy)

- dodawanie kolejnych linkow (od tego momentu z anchor text)

- i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy o ktorych mam nadzieje sie dowiedziec na tym forum

Witaj!

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

#-o :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności