Skocz do zawartości

Indeksacja podstron

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Google zaindeksowało mi dużo podstron, gdy wpiszę interesującą frazę, o której jest dana podstrona, wyświetla się w google, ale bardzo daleko. Większość stron konkurencyjnych mają dużo mniej tekstu o danym arcie niż ja, a wyświetlają się wysoko. Mam pytanie, czy wraz z linkowaniem strony głównej, podstrony również wskoczą na lepsze pozycję ? Wiem, że linkowanie podstron może pomóc, ale poprostu zadużo ich jest, żeby każdą z osobna linkować.

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

@Mam pytanie, czy wraz z linkowaniem strony głównej, podstrony również wskoczą na lepsze pozycję ?

Nie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co masz na myśli pisząc "wartościowszy" , bo jest to pojecie typowo subiektywne. Poza tym na "wartościowość" tekstu widzianą "oczyma" googole nie składa się kwiecisty opis, setki zdań, ale pewien określony schemat budowy strony z odpowiednim linkowaniem chociażby wewnętrznym. Cała ta wiedza to esencja pozycjonowania :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion nie pisz bzdur, jak linkujesz główną wzmacniasz cała domenę poprzez co podstrony na proste frazy potrafią się wybić.

Dodaj Stronę za nim zrobi to Twoja konkurencja. Jeśli to za mało dodaj także do spisu stron.

Wiesz już gdzie jedziesz na wakacje 2010? Jeśli nie to zobacz Atrakcje turystyczne w Pieninach

Wzmacniasz, ale na frazy skojarzone z anchorami z linków jakie prowadzą i to stronę główną, a nie podstrony. Linkuj z anchorem jako adresem to zobaczysz jak się wzmocnisz :D. Poza tym chodzi o budowę serwisu co za tym idzie wpływ na jego podstrony.

Tyle, że po co mam linkować anchorem jako adres ??? Linkujesz frazami, które Cię interesują i tym samym wzmacniasz cały serwis.

Dodaj Stronę za nim zrobi to Twoja konkurencja. Jeśli to za mało dodaj także do spisu stron.

Wiesz już gdzie jedziesz na wakacje 2010? Jeśli nie to zobacz Atrakcje turystyczne w Pieninach

Zgadza się PR uzyskała strona główna, a z niej "rozszedł" się na linkowane wewnętrznie podstrony.

Rozchodzenie się SEO Juice - coprawda tutaj w nieco innym kontekscie, ale napewno daje pogląd na to jak moc przekazana do strony głównej rozchodzi się na jej podstrony, z tym że należy pamiętać i dodac to o czym wspomnial Mion - wazne jest jakim anchorem przekazujemy ową moc.

Wyciagając wnioski - jesli linkujesz podstronę - seo juice niema się gdzie po drodze 'rozlac' i wieksza sila skierowana jest na dany artykul.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności