Skocz do zawartości

Idealny cms pod zaplecze

NetBusters Group

Rekomendowane odpowiedzi

O jak długo tego nie wieku napewno pojawi sie komunikat.

Coooo - do końca wieku :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 10 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś mija rok od zapowiedzi...

Przeszukiwałem ostatnio forum w poszukiwaniu takich cmsów i większość tematów dotyczyła tylko zapowiedzi stworzenia idealnego cmsa pod zaplecze :P

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

kiedyś zrobiono dla mnie narzędzie które stawi samo strony oparte na plikach, mam ok 1200 szablonów,wszystkie poprawnie zwalidowane,barak jakich kol-wiek linków w stopkach i td.Program ma wbudowanego klienta FTP edytor i td.Rzecz jasna nie mogę tobie to udostępnić, polecam zlecić jakiemuś specu od programowania coś podobnego

jak nie, jeżeli teksty wstawiam unikalne, obrazki filmy i td, program tworzy szablony, każdy mona modyfikować i td.Nie rozumiem pytania o unikalności, to w twoim rozumieniu wszystkie strony na WP, Joomla,Drupalu i td nie unikalne :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności