Skocz do zawartości

google

lukecamill

Rekomendowane odpowiedzi

dużo pisze się tu o tym jak w google znaleźć się wysoko w rankingu, w pierwszej dziesiątce itd,. a ja mam pytanie, jak wogóle znaleźć się w google, by wpisująć chociażby całą nazwę www.pimpyourself.eu google mnie znalazł? zarejestrowałem się już i czekam, ale może coś nie tak z moja strona? dzięki z góry za rade?

zgłoś się do wyszukiwarek. lecz pamiętaj, te listy to dopiero początek. Przeczytaj jak zgłoszać stronę.

Zdobywaj linki, zdobywaj. Również z umiarem - miliony linków w pierwszy tydzień to kiepski pomysł ;)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

dopal SWL i sie szybciej zaindeksuje
:( i szybciej dostaniesz banana :(

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

zgłoś stronę do wyszukiwarek,

dniach dodaj do kilku katalogów tempo (5 kat/ dzień) dla początkującej domeny, i później w zależności o tego co chcesz uzyskać, albo wysoka pozycja i ryzykowanie SWL, albo naturalniej czyli dodawanie do kilku katalogów dziennie etc.

odpowiadacie koledze ze ma dopalać, zwl katalogi itp

chyba za dużo dla Niego informacji skoro z szukaniem na forum ma problemy

Prowadź normalnie stronę , jakieś sztuczne przyśpieszanie to chyba strata czasu, który można poswięcic na budowanie treści i optymalizacje serwisu

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

dopal SWL i sie szybciej zaindeksuje
:) i szybciej dostaniesz banana :)

No niezłe rady mu dajecie. Jeden Mion czujnie zareagował ;)

oparcie linkowania na początku na swl to bardzo zły pomysł. Jak już ktoś chce bardzo stosować swle to jako linki wspomagające. Najpierw trzeba zdobyć wartościowe, stałe linki.

Zgłaszanie strony do Google za pomocą formularza nic nie daje.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności