Skocz do zawartości

chciałem kupić sobie komercyjne rozwiązanie ovh

mikeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Na moje pytania o test i obciążenie dostałem takową odpowiedź:

Skrypt może się wykonywać max. 30 sekund i może wykorzystać do 60% procesora. Przydzielone jest 64 MB pamięci RAM.

Jeśli chodzi o test serwera to niestety nie ma takiej możliwości. Zwrot jest możliwy jeśli klient nie korzystał z usługi. Serwer wirtualny jest traktowany jako oprogramowanie więc jeśli klient zacznie korzystać z serwera to nie ma możliwości rezygnacji i otrzymania zwrotu. Jeśli usługa nie jest zgodna ze specyfikacją na stronie to otrzymanie zwrotu jest możliwe w oparciu o procedurę rekalamcyjną.

co na tych 64mb można odpalić? korzysta ktoś z ovh?

czy takie postawienie sprawy rezygnacji jest w zgodzie z zamawianiem usług na odległość?

. Zwrot jest możliwy jeśli klient nie korzystał z usługi. Serwer wirtualny jest traktowany jako oprogramowanie więc jeśli klient zacznie korzystać z serwera to nie ma możliwości rezygnacji i otrzymania zwrotu.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności