Skocz do zawartości

POPUP

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Już zaindeksowany :) pozostaje tylko dopieszczanie pod katem SEO... ale to zajmie 2-3 tygodnie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SEOK sobie nie poradzi z dmoz.org - indexu owszem tak - przetestowane na ok 200 tys linkow.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 5 miesięcy temu...

opcja opłaty za wpis premium została zmieniona - cena na tym samym poziomie (2 zł) natomiast liczbę dni z 30 wydłużono do 60 - bezterminowo.

• 6 miesięcy temu...

Od dziś katalog jest płatny:

2 zł netto za wpis zwykły

3 zł netto za wpis premium z reklamą na 90 dni

Powód: spamerstwo, Dlaczego tak drogo: bo 2 zł powinno odsiać również zdesperowanych spamerów :)

edit: jest wprowadzone sekretne słowo ;)

tak ... od kilku dni na pełnych obrotach a powinienem odpoczywać.

No cóż, jeden katalog mnie w mojej liście :rolleyes: Dziwne jest zgred, że sam łamiesz swoje zasady. Jak mówiłeś, minimum 2 lata w sieci i dopiero płatność .... No cóż, może twoja marka przemawia do niektórych, niestety do mnie nie ....

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

No cóż, jeden katalog mnie w mojej liście ;) Dziwne jest zgred, że sam łamiesz swoje zasady. Jak mówiłeś, minimum 2 lata w sieci i dopiero płatność .... No cóż, może twoja marka przemawia do niektórych, niestety do mnie nie ....

@Exe: wiem złamałem ... ale miałem szczerze dość znajdowania 200-300 wpisów /dziennie do zmoderowania dodawanych na odpierdziel. Popularność SEOKów w tym momencie jest jak dla mnie sporą przeszkodą. Mam jeszcze sporo licencji ale jak mam uruchamiać ogólnotematyczne to niestety - nie teraz i nie przy takiej koniunkturze.

katalog ma swoją drobną wartośc w tej chwili (Domena Utworzona: 2007.11.27 01:19:20), katalog istnieje już 13 miesięcy..., domena obecna (z przerwami) w sieci od 2001 roku.

Kilka darmowych katalogów ale na INDEXU jeszcze istnieje - można z nich przez jakiś czas jeszcze korzystać za darmola... niedługo już. Z tym, że na IU nie mam takiego śmietnika jak na seokach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności