Skocz do zawartości

Portal gastronomiczny

comands

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety tragicznie.

Kolorystyka aż szczypie po oczach i jest wybitnie "niegastronomiczna". Czerwone przyciski menu + zielone tytuły + turkusowe linki + złote logo... i do tego wszystko na niebieskim tle.

Białe teksty na niebieskim tle są zupełnie nieczytelne. A do tego na stronie panuje bałagan.

Zajrzyj na stronę xDEEP sprzęt nurkowy.

A może interesują Cię działki budowlane Kraków

ile wynosi srednia wizyta w sekundach ? wg twoich statystyk ? ja wytrzymuje z tymi poprzcznymi paskami jakies 10-12s do tego strona odrzuca zaraz po wejsiu na nia, spodziealbym sie bounce rate na poziomie 40-60%

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

No powiem że takie opinie mi się przydadzą, co do tej grafiki bo narazie w większości osób zajmujących się gastronomią są dobre opinie, ale chce poznać opinie osób z innej branży szczególnie internetowej. Nad grafiką zawsze można popracować. Bounce rate narazie nie wiele mi powie bo jedynie z tego forum mam dwie osoby w statystykach.

chaos

grafika niedokończona nie mówiąc o tym że nie pasuje do tematu

top jest na całą szerokość, stopka i reszta strony już nie... ;)

menu i wszystkie przyciski powinny być ładnie oddzielone i przyjazne dla oka bo teraz nie wiadomo co jest do czego i co w zasadzie klikać

W mojej opinii portal tego typu powinien posiadać bardzo lekką grafikę i intuicyjną nawigację. Z reguły przepisów w necie ludzie szukają na szybko, bądź są to mężczyźni, których żona zostawiła bez obiadu :-). W dzisiejszych czasach do ludzi trzeba mówić obrazkami, a nie pismem. Przyciągniesz kogoś ładną grafiką i konkretną treścią to będzie do Ciebie wracał.

PS. Oddzieliłbym ten sklep ( czy to co jest ;) ) całkowicie od strony. Jakiś ładny graficzny przycisk z podpisem sklep w górnym menu przyniesie tak naprawdę więcej korzyści.

No powiem że takie opinie mi się przydadzą, co do tej grafiki bo narazie w większości osób zajmujących się gastronomią są dobre opinie, ale chce poznać opinie osób z innej branży szczególnie internetowej. Nad grafiką zawsze można popracować. Bounce rate narazie nie wiele mi powie bo jedynie z tego forum mam dwie osoby w statystykach.

dobre opinie bo to chyba konkurencja ;)

takie jakieś dziwne ładowanie grafiki.

menu bardzo nie czytele z uwagi na tą podpowiedź po najechaniu .

grafikę zostaw ale zmień tematykę , pod gry lub www ;)

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności