Skocz do zawartości

Gotlink vs e-weblink - pytania

kamil1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z góry zaznaczam, że nie jestem związany z żadnym systemem. Jednego z nich używam już od dawna, z drugim dopiero rozpoczynam zabawę.

Mam takie oto dylematy :)

1. Oba systemy podobnie premiują małe stronki, zaś dla tych z dużym sitem e-weblink przydziela przynajmniej 2x więcej punktów niż gotlink. Wniosek- punkty e-weblinka 2 razy łatwiej sobie nabić własnym zapleczem (z dużym site), a kosztują one na rynku 2 razy więcej niż punkty gotlinka.

2. Po przyłożeniu równej liczby punktów w obu systemach na frazę, po kilkunastu godzinach w gotlinku mam ok. 8x więcej pobrań niż w e-weblink.

Jak dla mnie powyższe stwierdzenia świadczą, że gotlink bije na głowę e-weblinka, ale coś czuję, że mam niepełny obraz sytuacji :D

Może ktoś skomentować o co tu chodzi?

Ze względu na to, że temat może być lekko kontrowersyjny, miło by było jakby właściciele systemów nie wypowiadali się w tym temacie, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności