Skocz do zawartości

Opinia Netrar.pl

mervin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam konto od niecałych 2 miesięcy, wszystko chodzi bez najmniejszych zastrzeżeń :). Na pakiecie mini siedzą 3 strony (jeden blog, jedna statyczna i katalog) zjadają co raz więcej transferu, ale nie zauważyłem jakiś spowolnień/awarii lub tego typu rzeczy. Zobaczymy jak to będzie chodzić dalej.

Jakbyś się zdecydował, byłbym wdzięczny, za rejestrację z ref'a.

• 3 tygodnie później...

Hosting w ostatnim czasie ma pady - teraz też nawet domena główna netrar.pl nie działa.

EDYCJA:

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera www.netrar.pl.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Skontaktować się z netrar.pl to w ostatnim czasie dramat.

-PW na PiO - zero odpowiedzi.*

-PW na webhostingtalk - zero odpowiedzi.*

-E-mail - sprawa nie załatwiona (średni czas odpowiedzi 2-3 dni - wysłałem 7 maili, a odpowiedzieli 2 razy).

Nie życzę tej firmie źle ale niech postarają się podchodzić do biznesu poważniej.

Obecnie nie będę pisał publicznie w czym jest kłopot.

* Wiem, że PW na forum nie zalicza się do kontaktu z BOK ale dobijałem się na różne sposoby.

Edycja: Chciałem tego posta napisać: wczoraj wieczorem, dzisiaj rano, dzisiaj popołudniu lecz zawsze po napisaniu dawałem szansę supportowi i anulowałem post - jednak nie mogę dłużej milczeć...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności