Skocz do zawartości

Opinia Netrar.pl

mervin

Rekomendowane odpowiedzi

netrar.pl ten hosting to porażka działa, albo bardziej nie działa zgłaszanie problemów technicznych do bok nie ma sensu maili chyba nikt nie czyta kontakt telefoniczny zerowy nikt nie odbiera, ale bylo by ok niska cena słaba sory MARNA :) usługa, ale tydzień temu przegieli pałę konto mam wykupione do listopada tego roku a od tygodnia nie mogę się zalogować do panelu admin direct pod domenami wyświetla się komunikat że konto zostalo zablokowane bo sprzedawcy zabrakło środków nie mam nawet jak pozbierać swoich zabawek żeby przenieść na inny serwer wiem błąd że nie zrobiłem kopi ale takich jaj się nie robi na maile nikt nie odpisuje a telefonu nikt nie odbiera ja osobiście nikomu tego hostingu nie polecam można mieć trochę droższy ale sprawnie działający hosting. Testowałem też kilka darmowych i ich działanie jest o wiele wiele lepsze. Kożystam też od kilku lat z dwóch innych firm i lepiej dołożyć parę zł i mieć sprawnie działający hosting i tam przynajmniej odbierają telefony i na maile odpisują nie olewają problemów technicznych tak jak tutaj trochę się rozpisałem ale poprostu szlag mnie trafia na takie firmy które tylko umieją brać od klienta kasę a puźniej mają go głęboko w D....:hi:!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problem z głowy, gdyż netrar.pl został...przejęty przez hekko.pl:

Informujemy, że z końcem marca 2010 przejęliśmy markę Netrar.pl. Dzięki przejęciu możemy zaoferować Państwu hosting na wysokim poziomie z szeroką gamą usług i opcji dodatkowych takich jak

- kreator stron,

- instalator skryptów,

- wybór wersji php,

- edytor php.ini

oraz wiele, wiele innych narzędzi i możliwości które udostępnimy już niedługo.

No chyba, że to dzisiejszy dowcipas :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Nie polecam hostingu. Dużo padów , kiepskie serwery, kiepska obsługa tachniczna..

Po przeniesieniu pełnej obsługi technicznej do Hekko.pl i to się zmieni ;)

Czyli co? Przejęcie polega na założeniu konta na hekko i ustawianiu wszystkiego od nowa?

Czy raczej na wypełnieniu formularza z linka na netrar i tyle :D

Jak ja lubie stabilność w interesach :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Czyli co? Przejęcie polega na założeniu konta na hekko i ustawianiu wszystkiego od nowa?

Czy raczej na wypełnieniu formularza z linka na netrar i tyle :D

Jak ja lubie stabilność w interesach :]

Przekazujesz nam dane osobowe wypełniając formularz, w ten sposób wyrażasz zgodę na obsługę przez nas.

Tyle wystarczy, po napisaniu do nas przypiszemy Twój serwer do konta rozliczeniowego. Nic więcej się nie zmienia.

No i załatwione, jak rozumiem, parametry są bez zmian (gdzie teraz je znajde? bo netrar już jako tako nie ma).

Czy wykupienie nowego okresu wiąże się z przejściem na maszyny hekko, czy niekoniecznie?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No i załatwione, jak rozumiem, parametry są bez zmian (gdzie teraz je znajde? bo netrar już jako tako nie ma).

Czy wykupienie nowego okresu wiąże się z przejściem na maszyny hekko, czy niekoniecznie?

Parametry zostaną takie jak były, przedłużenie konta nie wiąże się z przeniesieniem na osobną maszynę w naszej lokalizacji - to wykonamy za jakiś czas bez względu na to czy ktoś przedłuży czy nie.

No to rzyczę powodzenia, a ja będe mial okazje poznać hekko osobiście :)

Dzięki. Jak osobiście to zapraszam w maju do Gdyni pod adres biura jak już wszystko tam ogarniemy hehe ;)

• 3 tygodnie później...

Panie hekko nie wiem jak wy się dogadaliście z adminem netrar ale coś jest chyba nie tak.

Kupiłem pare miechów temu konto w netrar na rok.

I teraz wy przejmujecie klientów minęło 2tygodnie i

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

co mam z tym fantem dalej robić?

napisałbym na biuro@hekko.pl ale mój @ jest zarejestrowany na koncie email na serwerze który mi wyłączyliście.

1. Żadne konta nie zostały zablokowane, musi to być jakiś błąd który musimy sprawdzić..

2. Adres e-mail jest ten który jest przypisane w zakładce Statystyki / Logi serwisu -> pole adres e-mail, na tej podstawie identyfikujemy konta.

3. Jeśli nie możemy Ciebie w żaden sposób zidentyfikować oznacza to, że nie dopełniłeś kroków w instrukcji która została Tobie przesłana oraz jest widoczna na stronie netrar.pl, w innym wypadku byłoby to możliwe i dawno problem byłby rozwiązany - jeśli pisałeś to wiesz jak szybko odpowiadamy i reagujemy :D

Panie hekko nie wiem jak wy się dogadaliście z adminem netrar ale coś jest chyba nie tak.

Kupiłem pare miechów temu konto w netrar na rok.

I teraz wy przejmujecie klientów minęło 2tygodnie i

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

co mam z tym fantem dalej robić?

napisałbym na biuro@hekko.pl ale mój @ jest zarejestrowany na koncie email na serwerze który mi wyłączyliście.

ja mam dokładnie to samo Pan z hekko jest niepoważny :) jak było na netrar to jako tako to działało a teraz moja strona m.netrar.pl jest zablokowana i nie mogę jej odblokować bo Pan Hekko nie odpisuje :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności