Skocz do zawartości

Cala prawda o TPSA

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dosłownie cała prawda :gafa:

Ja raz jak juz przebrnąłem przez tą całą procedurę łaczenia, podawania peselu, numeru itp (bo np nie wystarczy wyjaśnienie że neostrada jest zarejestrowana na ten numer z ktorego właśnie teraz dzwonie i ktory pani wyświetlił się teraz na monitorze, więc po co mam go podawać?. Ale i tak go trzeba podać :) )

No ale jak juz przedstawiłem pani cały moj problem ze szczegółami to otrzymałem pytanie (troche jakby nie na temat):

- Jaki posiada Pan modem?

hmmm myśle sobie że następne pytanie to pewnie będzie jakie kontrolki sie świecą lub się nie świecą na tym modemie? Czyli że mnie nie słucha lub nie rozumie i bez względu jaki problem pani przedstawie to ona i tak bedzie chciała mi przedyktować jakieś komunikaty dotyczące tych kontrolek, ktore ja przecież mam przed sobą. Ponieważ jeżeli mam modem to mam też do niego instrukcję z całą tabelką z tymi kontrolkami i komunikatami.

Odpowiedziałem - nie mam modemu

- A wiec posiada pan livebox?

Odpowiedziałem - nie mam liveboxa

Chwila ciszy ...

- To jak Pan odbiera neostradę?

hmmm teraz to u mnie była chwila ciszy, ale nie powiedziałem że mam router :) Poprosiłem o przełączenie do innego konsultanta poniewaz nie chciałbym dzwonic jeszcze raz i zaczynać od początku klikania z automatyczną sekretarką, słuchania niezamówionej reklamy, słuchania nudnej melodyjki przerywanej komunikatem "chwilowo wszyscy konsultanci są zajęci", podawania peselu, podawania rodowego nazwiska matki, podawania numeru telefonu, ktory i tak widzi pani na monitorze i podawania koloru kontrolek aby dowiedzieć się co pisze w mojej instrukcji od modemu ktorą mam przed sobą :)

I zostałem przełączony i akurat trafiło mi się że ta druga osoba była kumata :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności