Skocz do zawartości

EasyDir

dongrela

Rekomendowane odpowiedzi

Może zły dział, ale co tam.

Chciałem napisać o EasyDirach, przewija się wiele tematów nt. tego jakie katalogi są dobre. To rzeczywiście zależy od tego jak jest podliknowany. Jednak w przypadku EasyDira wygląda to tak:

W spisie https://www.katalogiseo.info/str-pr-10-0.html jest bardzo mało niemoderowanych EasyDirów. Postanowiłem mimo wszystko dodać do nich linki. Prawie wszystkie z nielicznymi wyjątkami mają PR=0. Ale co z tego? Po 12 godzinach na G pojawiło się około 20 wpisów, które dodałem.

Polecam przyjrzenie się tym katalogom - jeśli chodzi o szybką indeksację. Po co tracić czas na QlWeby jak w prosty sposób można dodać link, bez wybierania kategorii, który w dodatku jest indeksowany. Dodanie ogranicza się do 3 kliknięć, adder nawet nie jest potrzebny.

Ktoś jeszcze przyglądał się temu skryptowy pod takim kątem?

Gratulację dla autorów. Stoczyłem walkę na Ubuntu z pod sqlite, żeby tylko mieć ten katalog do SWL :)

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Ten katalog ma coś co chciałem aby się także znalazło w webmini, a mianowicie pingowanie. To właśnie dzięki niemu tak dobrze się indeksuje.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Hmmm, a różni się to czymś od pingowania w Wordpress?

Zapomniałem jeszcze napisać - zachęcam do stawiania katalogów na EasyDir - będzie więcej miejsc do dodawania linków :) Może ktoś zadba o to, żeby pojawiło się wiecej z PR>0 :diabelek:

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Jeśli chodzi o dobre moderowane to zapraszam do tych z mojej sygnatury. 200 znaków, unikalny opis, moderacja.

Dodaj Stronę za nim zrobi to Twoja konkurencja. Jeśli to za mało dodaj także do spisu stron.

Wiesz już gdzie jedziesz na wakacje 2010? Jeśli nie to zobacz Atrakcje turystyczne w Pieninach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności