Skocz do zawartości

Wymiana linków z innymi stronami

NOXis

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie jeśli jest okazja to podłączę się do tematu. Dopalanie wpisów z katalogów na stronce robię ręcznie, nie korzystam z SWL'ów. W statystykach hostingu mam zliczane wejścia Google Bota. Jeśli wrzucę na głównej link do wpisu i Bot to wyłapie, przeskakując na stronę z wpisem to automatycznie go indeksuje czy może musi zrobić to kilka razy? Wiem, że wyda się Wam to zbyt oczywiste lub proste, ale zwyczajnie nie znam odpowiedzi.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Wydaje mi się że to prowokacja, bądź chęć zdobycia tego jednego linku z sygnatury :)

Pozdrawiam

Hehehe równie dobrze można tak powiedzieć o Tobie :( Zawsze gdzie się rejestruje to daje taki podpis to już przyzwyczajenie... Ale mi chodziło odpowiedź na moje pytanie :) Jak można to prosił bym jeszcze o wypowiedź Inny użytkowników :)

Witam, czy jak się wymieniam linkiem z inną stroną to czy to jest źle? Bo słyszałem że BOCik automatycznie jak widzi linka to idzie to tej strony gdzie prowadzi link. Jak to jest naprawdę? !!!

olac bocika ,wszystko jest ok ale nalezy zadbac by wymienianie sie linkami nie bylo jedyna technika pozyskiwania linkow no i stronka z ktora sie wymieniamy musi byc o tej samej tresci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności