Skocz do zawartości

Piramidą go?

Pyciak

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Na początek chciałbym (w ramach komerchy) życzyć wszystkim Wesołych i w ogóle.

Ok, a teraz do konkretów:

Posiadam kilka stronek, które chciałbym przeznaczyć na zaplecze pod mojego bloga. I teraz właśnie mam dylemat - czy układać z nich piramidę czy linkować z każdej bezpośrednio. Z tego co się orientuję to piramida działa, gdy jest 4stopniowa. Moja ma 3 stopnie, dlatego zastanawiam się czy w ogóle warto.

Jak myślicie?

Ojś chłopak kombinuje a wy się z niego nabijacie :).

Zaplecze SWL-em możesz linkować (tak aby robot szybciej łyknął podstrony do strony pozycjonowanej). Stronę pozycjonowaną możesz oprócz zaplecza wzmocnić dobrymi katalogami (wpisy również można dopalać SWL) i Pressel Page.

I taka rada ode mnie :

Więcej logiki , mniej kombinacji :).

Wesołych świat!

Pozdrawiam Tomek.

PS Nikosis, nie zrozumiałem faktycznie przepraszam ;)

Zamiast powiedzieć konkretnie koledze co i jak to gadanie o niczym echhhh

Jeśli masz mieć tylko 1 piramidkę to daruj sobie taką zabawę nic ci to nie da na dłuższą metę poza włożeniem masy pracy i czasu. Z doświadczenia wiem że min to 5 piramidek i każda po 10 stron z czego można uzyskać większą moc względem zwykłego linkowania ale też tu nie ma reguły.

Z racji że nie wiesz co i jak proponuje Ci klasyczne rozwiązania i zwykłe linkowanie a w piramidki pobaw się w wolnym czasie bo to naprawdę jest pracochłonne na początku (ja jedną piramidkę 3 poziomy stawiam ok. 6h - 8h) a gdzie tu czas na podlinkowanie tego wszystkiego ?

Dodatkowo pamiętaj że piramidka musi być na różnych IP jeśli mam mieć sens a nie stawiana tylko dla satysfakcji postawienia

Pozdrawiam i mam nadzieję że pomogłem

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności