Skocz do zawartości

linki w kolorze tła

ZenonK

Rekomendowane odpowiedzi

...Więc jakiemu celowi służy to forum??

takiemu:

3 Każdy ma swoją opinie...

...i nikt nie wie właściwie jak naprawdę jest

Sposoby dzialania wyszukiwarek są objęte największą tajemnicą każdej z firm. Nikt jeszcze nie zrobił włamu do algorytmów - choć wzmianki o tym były - dlatego tez jedyne co mozna robic to wymieniac sie spostzrezeniami - co tez czynimy (po to wlasnie jest forum).

4 Jak ktoś ma problemy z ortografią to na pewno go na tym forum za to zjedzą! ...

Bo to jest dość łatwe do ustalenia - w przeciwieństwie do sposobu działania wyszukiwarek. Nikt Ciebie nie 'zjadł' tylko zwrócił uwagę... ja za takie uwagi mówię: Dziekuje - tak jak wiekszosc zreszta...

...

1. Systemy... 

2. Ukryty tekst - nie... - "czarne wołgi"

3. Linki w kolorze tła - ...

4. Validacja kodu - ...

i tak dalej, i tak dalej...

Ot i to jest właśnie potwierdzenie tego, że lubię jak ktoś umie obronic swoje zdanie (niezaleznie od tego czy ma rację czy nie). !

Wybacz, ze przytaczając Twą wypowiedź tak mocno ją wyedytowałem ale zależało mi na podkeśleniu dokładnie tych elementów wypowiedzi !

Generalnie uważam tak... jak to ktoś tu napisał: pozycjonowanie to między innymi umiejetne balansowanie przy oszukiwaniu wyszukiwarek.. balansowanie pomiędzy SPAM i NIE SPAM.... Kazde oszukiwanie to jakiś spam... tylko gdzie jest granica !?

Jeśli trafiam na stronę która spamuje pierwsze trzy strony wyników google przekierowaniami, cloakingiem czy innym dziadostwem - prowadzącym do jednej dyżurnej, to wiem, że z usług tej firmy nie skorzystam. Bo mnie irytuje. Chcę zobaczyć co oferuje konkurencja, a nie mogę. Na złość nigdy nic nie kupię, choćby było lepsze, o.

Jeśli zobaczę 1pixelowy tekst ze słowami kluczowymi, również mnie to zniechęci. Zniechęcało nawet wtedy, kiedy nie wiedziałam o pozycjonowaniu nic.

Dobrze wykonana, przejrzysta strona na wysokiej pozycji - zachęca.

Wybór należy do Ciebie :)

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Droga kava'o, Ty tak robisz ale np. klient chcący doładował komurczaka dźwięcząco-skrzeczącą żabą wpisze w onecie dzwonki i wejdzie góra do pierszych 6 serwisów. Tak samo inni klienci, nikt nie siedzący w branży nie będzie sprawdzał kodu źródłowego czy nie ma spamu, czy jest zgodny z jakimiś standardami w3c, podszywał się pod IP google czy onetu żeby wykluczyć cloaking. Ilu znasz droga kavo klientów nie z branży kozystających z toolbara google, choćby z innej przeglądarki niż IE?

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

mf bez zbędnego sarkazmu i pytań retorycznych - mam swoją anty-ulubioną stronę - 1 wynik, 2 wynik, 3, 5, 7, 10, 15 - wszystkie wyniki prowadzą do jednej i tej samej i ciężko zapoznać się w ogóle z konkurencją. Efekt - gaszę przeglądarkę i w ogóle nie wracam do tematu a dana firma jest u mnie przegrana. Zaprawdę powiadam Ci, nie ma tu znaczenia czy jestem guru od pozycjonowania, fachowiec programowania czy wymiatacz biegów długodystansowych - widzę nieuczciwą konkurencję/dziwne zjawisko, którego nie rozumiem, więc dziękuję bardzo.

Ad pytań retorycznych:

Tak samo inni klienci, nikt nie siedzący w branży nie będzie sprawdzał kodu źródłowego czy nie ma spamu

Ja nie sprawdzam, tylko jeśli samo mi wlezie przed oczy. Mało kto sprawdza, bo nie ma po co.

czy jest zgodny z jakimiś standardami w3c

Nie sprawdzam jeśli nie potrzebuje akurat informacji ad w3c. Mało kto sprawdza, bo nie ma po co.

Ilu znasz droga kavo klientów nie z branży kozystających z toolbara google

Nie znam, nie sprawdzam, bo nie mam po co.

choćby z innej przeglądarki niż IE

Baaaaardzo mało.

No i co?

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

To co wy nazywacie spamem nie działa W Googlu więc po co ten topic.

Trochę działa Ip cloack ale musi być profesjonalnie zrobiony a ostatni taki widziałem u jednego kolegi moda z forum.

Jeśli ktoś nie umie pozycjonować to ip cloackingiem może sobie d... podetrzeć za wysokie nogi na niskie progi :)

Podam prosty przykład mamy forumowicza "starego" nie moda ,który kupił świetny zaawansowany skrypt do pewnej przewałki za 2000,00pln problem cały że skrypt zadziałał odwrotnie czyli strona spadła na łopatki :) brakowało małego drobiazgu.

Ludziom kojarzy sie że spam to droga na skróty wybaczcie żadna to droga.Ja czesto spamuje dla techniki i nic mi to nie daje .Jakby dawało to przestałbym stawiać serwery wydawać kupę kasy ;) na łącza niestety :neutral: wygląda na to że nadal będe musiał wydawać.

Proszę bez Walk bo zamknę topic!!!!

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

łoooo ludzie, polecam słownik ortograficzny...- i naucz się, bo to jest wizytówką pozycjonera....

Zaiste od wszystkich wymaga się poprawnej pisowni, więc nie jest to wizytówką pozycjonera a każdego...

...Jeżeli chcesz znaleźc klientów a będziesz anaalfabetą

Polecam sprawdzenie w słowniku określenia analfabeta

....  mnie to kłuje w du**ę...

Ja nie dopuszczam do takiego stanu... poprostu częściej się myję niż Ty.

Ze nie wspomnę o Twoich pracach magisterskich ze stopki, ktore są na granicy łamania prawa.

[edyta]

Przeraszam pozostałych, że zniżyłem się do poziomu pkrok.

Teraz zamknę żeby riposty nie było :)

To miał być topic o kolorowym tle chyba starczy :)

oczywiście uwiąd starczy ;)

K.B

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności