Skocz do zawartości

Ręczne dopalanie wpisów do katalogów

Paq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jako, że nie korzystam z SWL'ów chciałbym Was spytać o ręczne dopalanie wpisów do katalogów.

1. Umieszczać link do mojego wpisu na stronie głównej czy podstronach?

2. Jak długo trzymać taki link? Do jednego wejścia Google Bot'a na moją stronę, czy dłużej?

3. Czy taki zabieg trzymania 2 linków wychodzących ( w przyszłości pewnie rotacja linków z kolejnych wpisów ) mocno osłabia stronę?

4. Ustawiać opis linku w chmurce (po najechaniu myszką)?

Osoby, które mogą odpowiedzieć chociaż na jedno pytanie bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Witam,

jako, że nie korzystam z SWL'ów chciałbym Was spytać o ręczne dopalanie wpisów do katalogów.

1. Umieszczać link do mojego wpisu na stronie głównej czy podstronach?

2. Jak długo trzymać taki link? Do jednego wejścia Google Bot'a na moją stronę, czy dłużej?

3. Czy taki zabieg trzymania 2 linków wychodzących ( w przyszłości pewnie rotacja linków z kolejnych wpisów ) mocno osłabia stronę?

4. Ustawiać opis linku w chmurce (po najechaniu myszką)?

Osoby, które mogą odpowiedzieć chociaż na jedno pytanie bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam

1.Na stronie głownej ale zaindeksowane podstrony tez pomoga

2.Jak najdłuzej bo bot wejdzie linku niebedzie to i odejmnie go z wpisu wiec bez sensu:)

3.dwa linki wiele nie osłabia jak kolega wyzej juz mowił:)

4. google i tak tego nie widzi:)

To, że ci się wpis zaindeksuje, to nie znaczy że się utrzyma w indeksie. Tym bardziej jak znikną linki. Możesz linkować z różnych miejsc wpisy, tam gdzie linki mogą zostać, no ale taki link nie zaszkodzi; link lepiej dłużej potrzymać niż tylko do odwiedzenia przez robota.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności