Skocz do zawartości

Małe stawki za klik

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli w Adkontekście będziesz mieć lepsze stawki, niż w AdSense po smart pricingu, to się przenieś w ciemno.

A najlepiej spróbować wyłączyć smart pricing, czyli przestać emitować reklamy AdSense na kiepskich stronach.

Jeśli w Adkontekście będziesz mieć lepsze stawki, niż w AdSense po smart pricingu, to się przenieś w ciemno.

Wywaliłem wczoraj wieczorem GA na rzecz wspomnianego Adkontekstu. Co prawda testowałem kilka godzin, ale stawki za kliki wychodziły takie, jakby GA oferowało mi jeden cent per click, więc wpakowałem spowrotem GA. Dzisiaj w GA sytuacja wróciła do normy, stawki przybliżone do tych sprzed 2 dni, więc wygląda na to, że mały kryzys przetrwany.

A najlepiej spróbować wyłączyć smart pricing, czyli przestać emitować reklamy AdSense na kiepskich stronach.

Osobiście GA miałem na wartościowym, 6 letnim serwisie okupującym pierwsze pozycje w wynikach, toteż ewentualny SP mocno mnie zdziwił. Ale jak pisałem - sytuacja chwilowo opanowana, zobaczymy co będzie działo się dalej...

Wyznacz cele, a osiągniesz wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności