Skocz do zawartości

gotowe portale

Maxximilian

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem właśnie oferty na allegro z gotowymi portalami. Widzę, że są one w większości oparte o kanały rss.

Czy to wogóle da się jakoś realnie wykorzystać pomijając nabijanie site? Contentu tam jest jakieś cztery linijki na "artykuł".

Chdzi mi o to czy jestem w stanie skupić tam jakiś konkrtny ruch. Czy ludzie dają się tam ściągnąć ?

Powiedzmy, że np. użyłbym takiej sieci portali jako prywatnej sieci PTP - cała akcja po to, żeby uzyskać polskie IP - tylko z drugiej strony - właśnie jest aukcja 100.000 wejść z PTP z głównie polskich IP za 9 złotych. To taka inwestycja musiała by trochę podziałać zanim by się zwróciła...

[edit]

Właśnie zanalizowałem jak działają te systemy - do xxxx taki transfer - własny z jednorazowym popunder będzie 100x lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności