Skocz do zawartości

Google - algorytm

rating

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz, ty nie widzisz zmian a ja je zauważam już od 2 czy 3ch tygodni. Personalizacja juz chyba ze 2 tygodnie działa. W sumie to non stop jakieś nowe zmiany widać, a wszystko ma być wprowadzone po świętach Bożego Narodzenia.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Matt napisał, że Caffeine działa na razie na jednym DC, a na wszystkich dopiero po wakacjach, czyli część ludzi już odczuwa "lepsze" wyniki.

źródło: https://www.mattcutts.com/blog/google-caffeine-update/

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

W sumie to trudno powiedzieć czy po wakacjach czy po jakiejś innej przerwie ... zależy w jakim kontekście Matt użył "holidays": wczasy / ferie / wakacje / dzień wolny / święto ... może wakacje !!!

Pozdrawiam !!!

raczej styczeń , nowy rok po swietach .

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

Nie ma się co przejmować nowościami. Starzy pozycjonerzy to wiedzą trzeba czekać, a w odpowiednim momencie reagować !!!. Pamiętaj najlepszy pozycjoner to pozycjoner flegmatyk - im wolniej pozycjonuje lub reaguje na jakąś nowostkę, tym lepiej dla swerisu !!!

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności