Skocz do zawartości

Zaplecze tematryczne czy Wordpress

Oase

Rekomendowane odpowiedzi

Instalujesz normalnie WP, a później wchodzisz do panelu admina i zamieszczasz artykuły o ogrodnictwie. Jak potrzebujesz pomocy pisz na prv.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

A taka stronka WP jest darmowa czy trzeba płacic jakąs licencje?

Systemy Nawadniające Profesjonalne systemy nawadniające do ogrodów. Pełna automatyka!

Ogrody Projektowanie i zakładanie ogrodów. Studio "Ogrody Projekty"

Oczka wodne Akcesoria do oczek wodnych. Filtry i pompy Oase.

Oase to jest po prostu darmowy skrypt cms możesz z nim zrobić co praktycznie zechcesz, oczywiście jest też licencja. Instalujesz sobie wordpressa szukasz w sieci jakiejś skórki - themesa (są płatne i darmowe), który Ci się podoba, przerabiasz trochę grafikę, baner żeby nawiązywało od ogrodów i masz podstawę strony.... potem możesz jeszcze wiele różnych rzeczy robić dzięki wtyczką i własnym przeróbkom. Zerknij na Webbest z mojej stopki on też jest na skrypcie wp, tylko dosyć mocno przerobionym.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

możesz pomyśleć nad adaptacją tego motywu

generalnie zalecam Ci pobieranie motywów z tej strony, nie natkniesz się na nich na jakiś niepożądany kod, linki etc.

Nawet jak coś z kodem jest nie tak (np. brakuje chmury tagów), to łatwo jest poprawić.

W linku ze stopki zjadłeś literkę "p".

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mam pytanie. Czesto na zdjeciach przykladowych tych motywów jest inna czcionka, niż ta, która wyskakuje u mnie. Czy trzeba te czcionki jakos zainstalować dodatkowo?

Serdecznie zapraszam na moją stronę Polish Jazz Forum. Jeśli interesuje Cię muzyka jazz, musisz nas odwiedzić.

Biografie artystów, Historia jazzu, Koncerty i festiwale to tylko część zagadnień, które znajdziesz na tej stronie.

banner.jpg

Wejdź, zobacz i oceń sam.

Mam pytanie. Czesto na zdjeciach przykladowych tych motywów jest inna czcionka, niż ta, która wyskakuje u mnie. Czy trzeba te czcionki jakos zainstalować dodatkowo?

Nie wiem o jakich czcionkach piszesz, ale wszystko da się ustawić za pomocą CSS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności