Skocz do zawartości

Katalog Ciekawski

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania stron do nowopowstałego darmowego katalogu "Ciekawski" :)

https://ciekawski.paranormalium.pl/

Katalog w 100% darmowy, moderowany. Akceptuję wszyściuteńko oprócz erotyki.

Bardzo przejrzysty, mała uwaga; podczas dodawania w pozostało znaków zjada 4 cyfrę (przynajmniej w firefoxie), żeby ją zobaczyć trzeba zaznaczyć myszką :)

Jak podlinkowany jest już?

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

• 8 miesięcy temu...

Miło mi poinformować, iż po ostatnim update PR Katalogu Ciekawski wskoczył na 3 :)

Zachęcam do dodawania.

UWAGA: Nie zatwierdzam stron nie posiadających miniaturki i/lub kategorii.

• 2 lata później...

Parę informacji:

Zmieniłem skrypt katalogu, wcześniej był przestarzały i dziurawy Freeglobes, teraz jest to SEOKatalog.

Od dziś katalog jest płatny, darmowe wpisy tylko z linkiem zwrotnym dla stron o PR minimum 4.

Robisz użytkownikom pod górkę. Rejestracja, opłaty - czy katalog jest tego wart? :P Chociaż poinformuj użytkowników, że jest płatny w miejscu dodawania wpisów, żeby się na próżno nie rejestrowali :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Po namyśle rejestrację wyłączyłem, dodałem też grupę "Wpis darmowy" w której darmowe wpisy ważne będą przez 14 dni, potem automatycznie będą spadać do grupy dla wpisów "do przedłużenia / usunięcia". Muszę jeszcze tylko ogarnąć, jak to skonfigurować żeby wysyłało emaila do właściciela wpisu z informacją o konieczności opłaty za pozostawienie wpisu...

EDIT: ogarnąłem :)

A jeszcze inni chcieliby mieć porządny katalog stron z opisami opracowanymi z myślą o człowieku, a nie o robocie. Katalog, który nie przeżywałby regularnego zalewu spamu pochodzącego od gimbusów chcących łatwo, szybko i przyjemnie znaleźć się w top10, stosujących fatalną synonimizację i olewających nawet parulinijkowy regulamin.

Dlatego wprowadziłem opłaty (obecnie najniższa to 2 złote, choć może jeszcze zejdę trochę z ceny - to raczej nie jest majątek, chyba tyle co najtańsze piwo w Lidlu), gdyż jak wynika z moich obserwacji gdy człowiek musi za coś zapłacić - choćby najmniejszą kwotę - trochę bardziej się przykłada do tego, co robi.

Ponadto we wpisach już widniejących w katalogu robię teraz porządki. Wpisy z niewielką ilością błędów dezaktywuję, wpisy fatalnie zsynonimizowane typu "nigdy nie stawiaj maybacha koło lodówki bo ci herbata wystygnie" usuwam.

Ponadto we wpisach już widniejących w katalogu robię teraz porządki. Wpisy z niewielką ilością błędów dezaktywuję, wpisy fatalnie zsynonimizowane typu "nigdy nie stawiaj maybacha koło lodówki bo ci herbata wystygnie" usuwam

Tym samym usuwasz sobie podstrony być może już zaindeksowane. Albo masz politykę unikalny opis od początku, albo nie wymagasz tego opisu do końca ;)

Po drugie - tak, za pięć złotych równie dobrze możesz mieć piwo, nawet dwa. Ale równie dobrze możesz mieć multikod w grupie katalogów, z których każdy jest lepszy od tego. W obecnym stanie katalogu nie wiem, czy jest sens wprowadzać płatne wpisy, ale zrobisz jak zechcesz. Twój cyrk, twoje małpy :P

Nie czepiam się ze złośliwości, bo nie obchodzi mnie za wiele ten jeden płatny katalog, równie dobrze mogę go ominąć :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

A jeszcze inni chcieliby mieć porządny katalog stron z opisami opracowanymi z myślą o człowieku, a nie o robocie. Katalog, który nie przeżywałby regularnego zalewu spamu pochodzącego od gimbusów chcących łatwo, szybko i przyjemnie znaleźć się w top10, stosujących fatalną synonimizację i olewających nawet parulinijkowy regulamin.

Jak chciałeś mieć porządny katalog to powinieneś od początku dbać o jakość wpisów...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności